talmarun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Öncelikle tüm uo oyuncularının bulustugu bir yer olan paticik'e teşekkür ederim. bi zamanlar bi shrdda oynamıştım sonra bıraktım vs. Şu an yeterli vaktim oldugu icin tekrar baslıyacam yanlız hala konu hakkında bilgi eksikliğim olduğu için sizlerden yardım bekliyorum. Tanıdıgım bazı kişilerle konusmalarımda yeni baslayacagın serverı cok iyi seç dediler. kimileri normal kimileri osi tarzında imiş. Shard listelerine baktım ama sphere veya runuo ne demek bilmiyorum ve bunların osimi normalmi ne ise onda bilmiyorum. bana o listeden onerebileceğiniz server varmı? bir cok shardda oynayan arkadaşlar olduguna eminim. bana tavsiye edebileceginiz nelerdir? umarim isimlerini yazmaniz burasi icin bir sakinca olmaz. sadece yardiminizi ve gorusunuzu istiyorum. bunu eminim benim gibi baslayacak bir cok arkadasda okuyacaktır. simdiden tesekkur ederim.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 osi benzeri olan serverlar runuo serverları osiye çok yakın sistemleri var normalden kasıtda sanırım senin oynadığın eski still yani sphere serverlar öneri istersende sphere olarak şu an adından söz ettiren serverlar olympus amentes lostage nebulayı söylememe gerek yok sanırım orası zaten belli ama nebula paralı.
talmarun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yanıtın için cok tesekkur ederim. bi kacına baktım aynı eski stilde oynadıklarım. peki bu osi tarzinin bunlardan farki nedir ? ve bunlari hangilerinde denemeliyim? teşekkur ederim.
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya şimdi kimse alınmasın ama herkes olympus , amentes diyor ve ben buu anlayamıyorum . amentes nbl scriptleriyle kurulmuş bir serverda ve ilk zamanlarında pek oyuncusu olmayan bir serverdı . Sonrada neler yapıldı bilmiyrum ancak amentes ismini 3.kes duyuyorum ve garibime gitti doğrusu . Olympus ise 2.kes kulağıma geldi ve ben bunun reklamını dahi görmedim . Bu iki olay bana biraz tuaf geliyor :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bence ba$layacaksan Sylveria rulaz derim :)
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Amentes açıldığında 10dk da Skiller GMleniyordu[signature][hline]D&C Online Forum
talmarun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arkadaşlar konuyu anlamadım ama yardımcı olmanızı bekliyorum. osi olunca ne değişiyor ? ve osi için hangilerini denemeliyim. yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Albert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 oyleydi cidden.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... [Bu mesaj Math- tarafından 29 Ekim 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Math- tarafından 29 Ekim 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ben kendi fikrimi söyleyim. Adam gibi oynamak istersen Nebula yı dene tabi mail almak gerekiyor. Mail alamam dersen Amentesi ya da Quaxis i en çok oyuncusu olan serverlardan bunlar[signature][hline]D&C Online Forum
talmarun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yanlız bu serverlar benim eskiden oynaıklarımla aynı? bu mystra falan var msndeki arkadaşlardan öğrendiğim. osi bunlarmı ?
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Eskiden ne server'lar vardı ortalığı kasıp kavuran..[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano Somebody else's lover..
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ney Silver Serpents mi :D[signature][hline]No Women No Cry !!!
talmarun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 web sitelierinide yazabilirmisiniz hepsinden acc alıyorum :) deniyorum güzel bi site bulup cıkamayacam tercihim osi gibi olanlar olacak.
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: talmarun, 29 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki: web sitelierinide yazabilirmisiniz hepsinden acc alıyorum :) deniyorum güzel bi site bulup cıkamayacam tercihim osi gibi olanlar olacak. Hiç bekleme buyur burdan yak..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
ShadowSong Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hey gidi silver serpents hey.. ne günlerdi beaa. acextar must spawnlarında beni kovalardı eheheh..[signature][hline]Alan Delisi
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mezarda PK var imdaaak!![signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
ShadowSong Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 pühahehaheahheah harbi yaff.. silverda ööle bi page gelmişti dimi..gm yetiş mezarda pk vaarrrrr....[signature][hline]Alan Delisi
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Acex yetiş pk geldi! Acextar Lousiano is attacking you! İmdaaak![signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
ShadowSong Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya senle azazel ne düşmüştünüz peşime beaa.. hide olup bekliyordunuz spawnda..nihahaha bende 30 hiding ile gidip uni tamelemiştim berfo deli olmuştu..[signature][hline]Alan Delisi
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Dur az şuralarda biryerlerde SS'ler olucaktı..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 [signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..-Somebody else's lover..-
Öne çıkan mesajlar