Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle tüm uo oyuncularının bulustugu bir yer olan paticik'e teşekkür ederim. bi zamanlar bi shrdda oynamıştım sonra bıraktım vs. Şu an yeterli vaktim oldugu icin tekrar baslıyacam yanlız hala konu hakkında bilgi eksikliğim olduğu için sizlerden yardım bekliyorum. Tanıdıgım bazı kişilerle konusmalarımda yeni baslayacagın serverı cok iyi seç dediler. kimileri normal kimileri osi tarzında imiş. Shard listelerine baktım ama sphere veya runuo ne demek bilmiyorum ve bunların osimi normalmi ne ise onda bilmiyorum. bana o listeden onerebileceğiniz server varmı? bir cok shardda oynayan arkadaşlar olduguna eminim. bana tavsiye edebileceginiz nelerdir? umarim isimlerini yazmaniz burasi icin bir sakinca olmaz. sadece yardiminizi ve gorusunuzu istiyorum. bunu eminim benim gibi baslayacak bir cok arkadasda okuyacaktır. simdiden tesekkur ederim.
Mesaj tarihi:
osi benzeri olan serverlar runuo serverları osiye çok yakın sistemleri var normalden kasıtda sanırım senin oynadığın eski still yani sphere serverlar öneri istersende sphere olarak şu an adından söz ettiren serverlar olympus amentes lostage
nebulayı söylememe gerek yok sanırım orası zaten belli ama nebula paralı.
Mesaj tarihi:
Yanıtın için cok tesekkur ederim. bi kacına baktım aynı eski stilde oynadıklarım. peki bu osi tarzinin bunlardan farki nedir ? ve bunlari hangilerinde denemeliyim? teşekkur ederim.
Mesaj tarihi:
ya şimdi kimse alınmasın ama herkes olympus , amentes diyor ve ben buu anlayamıyorum . amentes nbl scriptleriyle kurulmuş bir serverda ve ilk zamanlarında pek oyuncusu olmayan bir serverdı . Sonrada neler yapıldı bilmiyrum ancak amentes ismini 3.kes duyuyorum ve garibime gitti doğrusu . Olympus ise 2.kes kulağıma geldi ve ben bunun reklamını dahi görmedim . Bu iki olay bana biraz tuaf geliyor :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar konuyu anlamadım ama yardımcı olmanızı bekliyorum. osi olunca ne değişiyor ? ve osi için hangilerini denemeliyim. yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
oyleydi cidden.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis.
Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...

[Bu mesaj Math- tarafından 29 Ekim 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Math- tarafından 29 Ekim 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
talmarun, 29 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
web sitelierinide yazabilirmisiniz hepsinden acc alıyorum :) deniyorum güzel bi site bulup cıkamayacam tercihim osi gibi olanlar olacak.

Hiç bekleme buyur burdan yak..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Mesaj tarihi:
Acex yetiş pk geldi!
Acextar Lousiano is attacking you!
İmdaaak![signature][hline]Emekli Ultimacı
Mesaj tarihi:
ya senle azazel ne düşmüştünüz peşime beaa.. hide olup bekliyordunuz spawnda..nihahaha bende 30 hiding ile gidip uni tamelemiştim berfo deli olmuştu..[signature][hline]Alan Delisi
Mesaj tarihi:
Dur az şuralarda biryerlerde SS'ler olucaktı..[signature][hline]Emekli Ultimacı
  • Yeni Oluştur...