Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Amaaaniiiin =) Mutlu Yıllar Canem... Kenderce Gezilere devam dimi ;) *!Berk e gezilerinde Kullanması ve daha güçlü explore etmesi için bir adet,Cj5 Jeep Hediye eder*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 mutlu yıllar berk. kusura bakmiin bugunlerde 1 gün geriden takip ediyorum olayları :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 dğm gnn ktl osn[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben de Kedinin bir gün gerisinden takip ediyorum malum, mutlu yıllar Berk ehe. Iyi ki doğmuşsun. *!Doğumgünü pastası tarifi submit etmeye gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 yine geç kalınmış bir doğumgünü olsa da biz kutlayalım bir önceki sene pastadan dilimimi ayırmanızı istiyorum savaştan da çıksam gelip yiyeceğim her neyse mutlu yıllar berk darısı nice senelerde kutlanacak doğumgünlerine bu arada ne kadar çok insan doğmuş ya bunla ilgili daha önce birileri yazmıştıo ama unuttum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 amma çok insan doğmuş yaw .. mutlu yıllar berk[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar