fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sıraya dizdiği için 39 almış tek kuzen 3 iki kuzen 17 üç kuzen 39 yıl. allahtan 4 kuzen yokmuş yan basıyomuş iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Zep said: sanki bu tür olaylar yeni olmaya başlamış gibi her tecavüz haberi için konu açılıyor, hep bir seks, cinsellik kim kime kaymışın peşinde koşuluyor. ahauah OP güne tecavüz, taciz haberleriyle başlamazsa o gününün kötü geçeceğine inanıyor olabilir. occam's razor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Fistan said: 39 yıl çok 3 kız çocuğunun altüst olan psikolojilerinin ve muhtemelen ömürlerinin sonuna kadar izlerini taşıyacakları travmanın ederi sence kaç yıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bu taciz olaylarında delil ne oluyor? yani sokaktaki random biri çıkıp bu beni taciz etti derse nasıl ispatlayacak? şahit mi, kamera kaydı mı nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sen de sokakataki random biri için bu beni taciz etti diye. öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 adamcağız devlet büyüklerimizi dinleyip 3 çocuk yapmaya çalışmış ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Archangel_ said: sen de sokakataki random biri için bu beni taciz etti diye. öğrenirsin iftiradan içeri girme riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sonunu düşünen .... sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 imamizer said: Fistan said: 39 yıl çok 3 kız çocuğunun altüst olan psikolojilerinin ve muhtemelen ömürlerinin sonuna kadar izlerini taşıyacakları travmanın ederi sence kaç yıldır?14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ben anlamıyorum , 13-14 yaşındaki kıza bilmem kaç kişi birden tecavüz etmişti , bir sürü taciz tecavüz davaları oldu , serbest bırakıldılar , hafif hafif cezalar aldıar , bu nasıl 39 alıyor ? Alsında , bu çelişki neden doğuyor , yasalar mı bug lı , savcılar mı şaşkın , nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 cezalar random çıkıyor. bug falan yok. RNG. Bu critlemiş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hakikaten random galiba , üzerine +X diyip bir sabit de koymamışlar , 0 çekiyor bazen , serbest bırakıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 3 u18 teyzekızına taciz etmek tabii ki hayvanoğluhayvanlığın ötesinde de tecavüz yokken 39 yıl ne panpa, cinayetten almıyolar bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kithnos_1 said: Ben anlamıyorum , 13-14 yaşındaki kıza bilmem kaç kişi birden tecavüz etmişti , bir sürü taciz tecavüz davaları oldu , serbest bırakıldılar , hafif hafif cezalar aldıar , bu nasıl 39 alıyor ? Alsında , bu çelişki neden doğuyor , yasalar mı bug lı , savcılar mı şaşkın , nedir ? bu adam garibandır parası ve çevresi yoktur diğerleri aşiret ya da tarikat üyesi falan çıkmıştır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 nomsaR said: cezalar random çıkıyor. bug falan yok. RNG. Bu critlemiş direk. ahaha 1d100 atıyo hakimler, 1 gelirse critical fail kahraman ilan ediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yapma kismini yanlis anlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar