MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ee varmı haber?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 TEK DİYECEĞİM vay beaa[signature][hline] www.kimlik.tkbenim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Draven, 25 Ekim 2004 01:44 tarihinde demiş ki: o resim baya yaniltici. arcane iyi noktaya deginmis. eger alet emp, ve videosunu izledim adam orda bahsedio; suicide bomber lari uzaktan halletme yolu budur diyo. aslinda o mankenin icinde bombalarvar, adamda sadece emp ile trigger yapiyo uzaktan, ehe. ama ayni videoda ayni emp ile metal parcalarini oyle bir kuvette atiyorki, rail gun gibi. videosunu nasil izledin.sitenin neresinden girilio?ben bulamadim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet ya bende vido ile karşılaşmadım sitede hiç[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar