tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 EMP Generator bu...readysteadygo! bu sadece ornek. star wars da gordugunuz isin kilicinin lazerini ureten makina bile var burda satiliyor ustelik onune geleni desiyor diye biliyorum buda adami bildiiniz yani kafayi yedirtiyor Disorientation Device diye bi olay 350$ uzak mesafe ses dinleme aletlerinden ucan aletlerden yaratan aletlerden yıkan aletlere kadar... 15 metreden 500,000 volt yukleyen aleti bile bulursunuz burdan birsey firlatip karsi tarafi knock out ediyor tv de gormussunuzdur bi ara vardi haberlerdebu[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.sende şansını deneyebilirsin...Günbatımı Diyarıben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...[Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hah burya koydugun güzel oldu chemical ı nasıl bilirdiniz e artık 25yıl aldıgını biliris dicez sayende[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 afedersiniz ama buna sadece oha diyebiliyorum :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: DynamicK, 24 Ekim 2004 00:49 tarihinde demiş ki: hah burya koydugun güzel oldu chemical ı nasıl bilirdiniz e artık 25yıl aldıgını biliris dicez sayende anlamadim ? =)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 adamlarda anti-gravity aletleri bile var ya hatta videolari bile var download edin izleyin dehset yer cekimi iptal.[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 anlatmak istediklerim uyandıracagın canavarın vukuatları neticesinde netlik kazanacaktır. beklemede kal[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 heh bekliyorum[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.sende şansını deneyebilirsin...Günbatımı Diyarıben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sufer[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Aynı web sitesinde, yerçekimini ortadan kaldırdığını idda eden aletler de satılıyor galiba. Öeh :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 denemeden bilemessin. 20$ lik aletin siparisini verdim laser kiti bu adaptor gibi biseyi sadece eger gelirse (turkiyeye gelmesi icin 26$ gibi bisi daha eklendi üstüne) 2 haftada gelirse dedigim gibi devamınıda alacam 300-400$ gibi birseye geliyor toplam bakalim yalanmi degilmi heh resimleri ile paylasirim sizinle geldigi zaman boylece anlamis oluruz[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Evimde bir odayı tamamen boşatıp yerçekimsiz alan keyfi yaşamayı çok isterdim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Takanın pati buluşmalarına alınmamasını öneriyorum mazallah kim vurduya gidilebilir :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hahah neden[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hastamiyiz abi ne yapalim biz onlari :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ways bea[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 dur simdi benim 3 seye kafam takildi 1. bu aletin turkiye sinirlari icinde doguracagi sonuclar 2. kim o uyuyan canavar 3. neden kimvurduya gidiyorum cevap?=)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kimvurduya gidecek olan sen değilsin biziz :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ha simdi anladim yanlis okumusum teleweb'in ufacik rakam karakterleri gozumu olduruyo gozum bozuldu valla dikkat edin =) siparis geliyo hehe paket yolda said: Payment To LABURN1 Laserkit -$60.00 USD Oct. 23, 2004 Completed Details Transfer From Credit Card $60.00 USD Oct. 23, 2004 Completed Details This email confirms that you have paid LABURN1 Laserkit taktim kafaya[signature][hline]yesil ejderha...[/i] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bu alet bi türkün eline geçerse katliam çıkar. İzleyenler bilir cem yılmazın bunun gibi bi bi hikayesi var. Işın kılıcının türklerin eline geçerse ne olacağını anlatıodu sadece türklerde olan eşşek şakalarının bu gibi aletlerde kullanılabileceği flm ehe baya gomikti :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 heheh süper *!diirrzzttttt* -abi naptin ya naptim -abi kolumu ucurdun kusura bakmican artik bi kosu dikrittiz -artizmisin lan sen ver bakim o şeyi bana sen *!diirrzzttttt* naaptin lan [signature][hline]yesil ejderha...[/i] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bu canavar kim sadece bu soru kaldi cevaplanmayan hadi bakalim anlayacaz[signature][hline]yesil ejderha...[/i] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Harbi komedi ya..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: tAKA, 24 Ekim 2004 01:53 tarihinde demiş ki: bu canavar kim sadece bu soru kaldi cevaplanmayan hadi bakalim anlayacaz chemical.[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 EMP olduğuna emin misin? EMP ise nasıl fiziksel zarar veriyor?[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 nasıl EMP ya? EMP nin insanlara zararı olmuyor diye biliyorum ben. saber olayı da iyiymiş bu arada belki alırım ehe :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar