Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Evet eleştirilerinizi bekliyorum. Neler eklenebilir ne nasıl olmalı .. Dizaynı ii mi vs... ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 abandonware arşivini genişletirsen süper olur açıklamalı SS li falan güzel olmuş[hline]Take No Prisoners!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 saolasın... valla o sayfadada dediğim gibi sadece indirmeye değer oyunları koyucam. yani gidip de yer kaplasın die 200 tane oyun koymaya ne zamanım yeter ne de amacım o :) ama 20nin üstünde olur yine de sanırım. Ama indirdiğinde kesin oynarsın o oyunları da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 cok guzel , tebrik ediyorum. oyun sayisini artirdigin takdirde daha basarili olacagini dusunuyorum.[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Adam Prince Of Persia ya Prensli oyun dedi.. allahım efsane o yahu .. Motion Capture teknolojisinin ilk kullanıldıgı oyun(hatta icad eden de yapımcısımıydı??) Tuşlarını falan hatırlamiyorum ama birazdan oynicam hatırlar yazarım[hline]Take No Prisoners!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 pop zamanında hastası oldugumuz gece gündüz uyumadan bölümü geçecez diye apartmanda 4 komşu çocugu ile sıra sıra kastıgımız aşmış bi oyundu hey gidi günler:)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 9 10 sene önce oynadığım ilk anda şifresini bulmuştum shift + L heheeeee[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Kazık muhabbetinden nefret ettiğim ilk oyundu valla :) Habire elemana kazık sokturup duruodum... Acıdım elemana en sonunda oynamamıştım :)[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 pardon bakmamıştım forumlara mesajlar birikmiş prenste kılıç çekme shift. ayrıca saolun desteğiniz için :) 5 tane daha oyun koydum yavaş yavaş koymaya devam edicem. Sitenin diğer bölümlerini de açıyorum yavaş yavaş bakarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 said: Justin, 13 Ocak 2003 19:42 tarihinde demiş ki: boxu çalıştıramadım o prensli oyundada vurma tuşları ne ya? kılıçlı bi adam çıkıo ölüom direk[hline]Bu ne kapağu!? pardon box sorusunu atlamışım. boxda eğer sound blaster falan seçersen çalıştıramassın. setsound mu setup mu neyse onu çalıştırıp pc internal seç sonra da fight.exe ile çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Prince Of Persia için: Tuşlar: Yön tuşları Esc - Pause (oyun zamana karşıdır pause işe yarar bi tuş bu yüzden) Shift - Kılıç savurmak tutunmak ve adım atmak için Shifte basılı tutarsanız düşerken kenara tutunabilirsiniz veya yüksekten aşağı güvenli bir şekilde inebilirsiniz İlk bölümde yapılması gereken şey sola doğru gitmek En solda yerde kılıç var.Kılıcı aldıktan sonra en sağa adamın bulunduğu yere geri dönün.Shift saldırı tuşu.Adamı yenin ve bir sonraki odaya ilerleyin. Kapıyı açmak için solda yukarıda bir taş var oraya zıplayın ve tutunun veya üstüne çıkın kapı açılacaktır. Oyunda save yok ve 1 saat içinde bitirmek çok kasıyor küçükken birkaç kez bitirmiştim. Prince of Persia 2 yi de tavsiye ederim o da süperdir ama onu bitirememiştim çoook kazıktı :)[hline]Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da Uçan Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 sonrada Prince of Persia 3D yapmışlardı eski oyunların doğal gelişim süreci çerçevesinde.. önce 1-2-3 sonra 3D diye giderdi ah ah ne günlerdi lemmings de öyle olmuştu, 3D si bok gibiydi lemmings koysana siteye[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 said: RogueNoir, 14 Ocak 2003 13:28 tarihinde demiş ki: lemmings koysana siteye[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu lemmings koymayı düşündüğüm oyunlardan. The incredible machineler var sonra,monkey islandlar var.. daha koyuyorum işte yavaş yavaş ama dediğim gibi host sorunu var. okulun serverında zaten birsürü silemeyeceğim, ödev, proje vs. gibi dosyalarım var. yani orada yer az sadece sayfa ve resimleri koyuyorum artık. Kolaymail'den account açtım orada da sanırım belli bir boyutun üstünde tek file upload edilemiyor yani mesela 1.5 mb olan flashback olmadı . yani sonuç olarak bana host konusunda yardımcı olursanız daha çok oyun koymayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 büyük dosyaları zip le veya rar la bölüp koysana[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 haa yok tripoddan aldım yer. ii oldu şimdi birazdaha oyun koyucam saat 1 gibi falan indirebilirsiniz sanırım. flashback falan koyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 anotherworld tapının huleyn![hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Dygrogrand 27300117 icq ya gel de Volfied i yollıyım sana onna yeri var orda :)[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 volfi..ok.. bu arada arkadaşlar 6 oyun daha ekledim. sürprizim de var bu oyunlar arasında :) aslında 4 tanesi süper oyun desem... :) bu arada siteye giren arkadaşlar lütfen ziyaretçi defterine birşeyler karalarsa sevinirim.. hadi şimdilik bye daha upload ederim ... izlemede kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 belki şurası siteye koyabiliceğin oyunlar açısından bi fikir verir Free Oldies ..biraz rakip site raklamı gibi oldu ama olsun[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 bildiğim kadarıyla freeoldies de dl yok sadece link veriyor[hline]Sam, 14 Ocak 2003 00:52 tarihinde demiş ki: minigun'larınızın bakımını unutmayın.. ;) Sam, The Super Mutant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 rogue sağol. Ama ben Oldgames.nu 'yu tercih ediyorum. orası daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 home of the underdogs da iyi[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Evet oyunlar süper... :D *!Eski günlerini anımsatır*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Sağol :) foruma da bir iki birşeyler karalarsanız sevinirim :)[hline]Web Sayfam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 walla oyunlar kısmı güzel olmuş eski günlerimi hatırladım:D güzel yapmışsın[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar