Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff arayanlara...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beni bir çok arkadaşım bilir. Reklamımı yapmak istemiyorum ama sadece iyi bir staff arayanlara turkiyedeki uonun gelişmesi adına bir servera her turlu yardımı yeniden verebilecegimi bildirmegi bu oyunu ilk gununden beri oynayan biri olarak bir borç bilirim.

Boş vakitlerimin artması ve elimdeki tutorial ve deneyimlerimi paylaşma istegi beni bu karara itmiştir.

Saygılarımla...
Mesaj tarihi:
Yeni br server açmamamın bir sebebi vardır, host web site faln değil. Sadece mevcut UO sunucularının coklugu. Bu sunuculara yarcımcı olarak daha faydalı olabilecegimi duşunmekteyim. Benim Adımı daha once duymayanlar, kim oldugumu soranlara ise

Xiphias
Xiploid
Xip

hala tanıyamayanlar ise tanıyanlara sorsunlar :)
Mesaj tarihi:
Albion sen beni nereden tanıon oyle :)
walla ne diyem staff arıyacak sharda sahip değilim henuz istemiyorumda ama sanada başarılar =)[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Mesaj tarihi:
Staff aramak degil mevzu. En nihayetinde bilen biliyo. Bir geri donus diyelim Stafflıga. Internet sorunum vardı birzamanlar dial upla verdiğim hizmeti dusunucek olursanız simdiyi hayal bile edemessiniz

[Bu mesaj berkinyum tarafından 24 Ekim 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ozel mesajdan ziyade msn den ulaşırsanız daha iyi olur. Ayrıca yeni server açmak isteyen arkadaşlardan çok hali hazırda server sahibi olan arkadaşlar ulaşırlarsa daha mutlu olurum.
msn tekrar : [email protected]

Saygılarımla...

[Bu mesaj berkinyum tarafından 24 Ekim 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-Revenant-, 24 Ekim 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
Adam secerken dikkatli ol cok cakallar var

Evet Arkadaşımın dediğine sonuna kadar katılıyorum scp nin s inden anlamayanlar kalmışlar ben scp ciyim diye bıdı bıdı yapıyorlar ne kadar kötü bir durum. Burdan Server sahiplerine sesleniyorum Staff kadrosunu çok ama çok iyi seçmeleridir[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları
Mesaj tarihi:
Berkinyum sana bikaç sorum olacak
1-Bugüne kadar staff olarak hangi yetkileri aldın?
2-Programlama dili biliyo musun? biliyosan hangileri?
3-RunUO ve Sphere sistemlerinden hangisini biliyosun?
Mesaj tarihi:
Elektronik 4 de olmam gerekirdi ama 1 sene kaldım yani su an 3. sınıftayım. Programlama dillerinden Java, C, C++ ı biliyorum. Bu gune kadar tamamen sphere ile ilgilendim. Oyuna ilk Snn dende once br ingiliz serverında başlamıştım. Gorevli olarak çalıştıgım serverlar: Orion, ToD, FoH, Liaren, Quaxis, Amentes ve 2 adetde yabancı server. Bu serverlarda hemen hemen her gorevde bulundum Admin- Couns arası :). Geniş bir yelpazede script yazabilmekteyim. Extra sorularınız olursa msne gelin.

[Bu mesaj berkinyum tarafından 25 Ekim 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...