Odune Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 selamlar arkadşlar benim sorunum şu dark reaverı material reavera çevirmek?? yada material reaverı dark reavera çevirmek. bir yerde kaldım büyü yapamıyorum o yüzden invicible olmam lazım sonra dark reaverı material reavera çevirip kapıyı açma lazım ama çevirme işlemlerini yapamadım deli oldum bu kadar karışıkmıydı bende anlamadım. neyse cevaplarınızı bekliyorum[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ilk çevirmeyi öğrendiin yerden bahsediosun dimi?? orda biyerde yerden yeşil gazımsı bişi çıkıodu (yeşilmiydi eminde diilim neyse görünce farkedersin :)) onun üstündeyken bi tuşa basıosun material reaver oluyo... options tan bak controlsa tuşları yazıodur o işlerin[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 reaverları çevirmek için tuş var? numpadde bişeylerdi yanılmıyorsam tam hatırlayamıyorum. bende oyunun sonlarına doğru uyanmıştım lol inşallah karıştırmıyorumdur:) çok oldu oynayalı...[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar