Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Command.exe MS-Dos only oldu. imdat!

LethE

Öne çıkan mesajlar

dos tabanlı bir şey acıcaktım. bunu ms dos ta çalışcak şekilde ayarlıyımmı dedi. ayarla deidm.. tıkladım çift.. gene sordu. alal deidm.. gen sordu gene...
sonra çalıştır ->command yaptım. sadece ms dos dedi (yani kendindemi calısıyo bu :P).
bir yardım bir üzüm dalı lütfen.[signature][hline]Geçen Alsancakta bir eleman "Meraba ben paticikte yöneticiyim diye girmiş muhabbete...... enteresan
Sosyal ağlarda paylaş

program adında bir .pif dosyası oluşmuştur. onu sil tekrar programın exe sini çalıştır.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğim pif dosyası windows klasörünün altındadır. oraya bir bak istersen. Başlat > Programlar kısmındaki MS DOS Komut istemi yazan linkin özelliklerine bakarakta bulabilirsin sanırım.
[signature][hline]ICQ#85889898

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!

[Bu mesaj kavel tarafından 29 Ekim 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada silmeden önce özelliklerine baksan daha iyi olur. bi dakka ya yazarken gördüm. command bildiğimiz dos a çıkmanı sağlayan command ise exe olması imkansız ... command.com dur o dosyanın adı. yok bu farklı bir dosya ise dosyayı bulup özelliklerine bir bak ilk yazdığım gibi.

birde sadece tam ekran çalışıyorsa yani windows kapanmıyorsa Alt+Enter ile tam ekranı pencere haline getirebilirsin.[signature][hline]ICQ#85889898

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...