LethE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 dos tabanlı bir şey acıcaktım. bunu ms dos ta çalışcak şekilde ayarlıyımmı dedi. ayarla deidm.. tıkladım çift.. gene sordu. alal deidm.. gen sordu gene... sonra çalıştır ->command yaptım. sadece ms dos dedi (yani kendindemi calısıyo bu :P). bir yardım bir üzüm dalı lütfen.[signature][hline]Geçen Alsancakta bir eleman "Meraba ben paticikte yöneticiyim diye girmiş muhabbete...... enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 program adında bir .pif dosyası oluşmuştur. onu sil tekrar programın exe sini çalıştır.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yok öyle command.com un yanında command.pif die biş iyok. alet hala ms dos only.. böhüü :( [bu arada biras geçiktim. kıllanıp bırakmıştım dos işini)[signature][hline]Küçük şeyler de ara büyüklüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bahsettiğim pif dosyası windows klasörünün altındadır. oraya bir bak istersen. Başlat > Programlar kısmındaki MS DOS Komut istemi yazan linkin özelliklerine bakarakta bulabilirsin sanırım. [signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! [Bu mesaj kavel tarafından 29 Ekim 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu arada silmeden önce özelliklerine baksan daha iyi olur. bi dakka ya yazarken gördüm. command bildiğimiz dos a çıkmanı sağlayan command ise exe olması imkansız ... command.com dur o dosyanın adı. yok bu farklı bir dosya ise dosyayı bulup özelliklerine bir bak ilk yazdığım gibi. birde sadece tam ekran çalışıyorsa yani windows kapanmıyorsa Alt+Enter ile tam ekranı pencere haline getirebilirsin.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar