Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[F - 1]Türkiye GP'si 21 Ağustos 2005'te

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim nie 200 $ sadece 1 tek opsiyonmuş gbi yazmışsın 45 eurodan başlıo yanlış hatırlamıosam. Sonuç itibariyle araba her turda senn önünden 1 defa geçecek geriye kalan kısmı hep tvlerden izliceksin ha tvyi start finish düzlüğünden izlemişin ha farklı yerden bunu anlamıorm ben
Sosyal ağlarda paylaş

En pahalı bilet start finish düzlüğü olacak ama oraya oturunca içki servisi filan olacak anlıcaınız sarhoş olma ihtimaliniz yüksek :D Türk insanını nerde belej oraya yerleş hesabı, lap başına içki götürmeye çalışcak we yarış bittiğinde sızcak zuhahah :D bi de Allah'n dağı oranın dönüşü filan zincirleme kazalar olur heralde. Herkes kendisini schumi zannedip...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım okumadan yazmıssın zaten yazımı bir daha okursan "Tabi buna seçenek olarak diğer bölümlerdeki çimler ve oturma grupları dahildir." diye bişey yazmıştım.[signature][hline]..:: Respect ::..

[Bu mesaj nostabinda tarafından 25 Ekim 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aramis, 24 Ekim 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
200$ nin kimsenin verecegini zannetmiyorum.olsada cok az bi topluluk olur ehe.20 kisi izliyomus koca formulayi acayip sukse olur

formula-1 bu akülü araba yarışı degil zaten yer bile bulunabilecegini sanmiyorum son anlarda[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

*yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar*
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer tüm tribünlerde mücadeleyi izlemenin bedeli 200 dolar olursa gerçektende seyircisi sayısı az olur.

Ama arkadaşların dediğine göre kademeli olacakmış.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya hele o motor sesini duymak nasıl heyecan verici olacaktır bilemiyorum.Yıllar once izmitte F3 yarışlarını izlemiştim.O arabalardan bile o kadar ses cıkabiliosa F1'i düşünemiyorum :) Go Go Kimiii :) Kimi tshirtüyle gidicem falla :) kesin kavga fln cıkar orda.Heheh.McLaren'cılarla Ferrari'ciler birbirine girermiş.Eee haliyle bizde tarihe geçeriz.Piste balta ,içine işenmiş pet şişeler fln atılırmış :P Sonra takımlar amigolarımıza para ödermiş.Hehehe yarılırım falla :P[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şöyle bir araştırma yaptım daha türkiye standları tam belirlenmediği için biletler satışa çıkmamış.yanlız size 2005 sezonunun ilk yarışı olan Melbourne pistinden ornek bi kaç fiyat gönderiorum.Az cok fikrimiz olsun diye

Mavi yerlerde SADECE pazar günü yarış izleme fiyatı 56 Euro'dan başlamaktadır.

Mesela Jones yazan kırmızı yerde cumadan pazara izlemek için tüm eventleri ödemeniz gereken ücret 283 Euro

[Bu mesaj nostabinda tarafından 25 Ekim 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nostabinda tarafından 25 Ekim 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha detaylı bilgi vermek gerekirse :

Bu arada, 5 bin 378 metre uzunluğunda ve 12.5-21.5 metre genişliğindeki pistte yarışlar, saat yönünün tersine yapılacak. En keskini yarı çapı 15 metre olan 6´sı sağ, 7´si sol dönüşlü toplam 13 adet viraj, 655.5 metrelik start-finiş düzlüğü ile birlikte toplam 4 adet düzlük bulunmakta.

Maksimum hız 320,58
Saatte maksimum 320.58 kilometre hıza ulaşılması öngörülen pist, 16 adet düşey kurp ile beraber iniş ve çıkışlı bir yapıya sahip olacak. Pistteki en yüksek boyuna eğimin yüzde 8.145 olacağı vurgulanan pist çevresindeki yolun uzunluğu ise 5 bin 482 metre, tesis içi yolların uzunluğunun da 2 bin 286 metre olacağı ve pistin 124 bin adetlastik bariyer ile çevreleneceği dile getirildi. Proje kapsamında çevre yolu ile iç yolları bağlayan 2 adet alt geçit, yaya ulaşımı için 3 adet üst geçit ile 2 adet alt geçit bulunmakta.

155 bin kişi
Gerçekleştirilecek çalışmalar sonunda yarışları 155 bin kişinin aynı anda izleyebileceği vurgulandı. 12 bin 700 metrekarelik alana oturan ana tribün 30 bin kişilik kapasiteye sahip olacak.

60 bin kapasiteli geçici tribünler, 60 bin kişilik doğal tribünler ve 5 bin kişilik VIP locaları ile birlikte toplamda 155 bin kişiye yarışları aynı anda seyretme imkanı sağlanacak. Öte yandan, İstanbul Yarış Pisti tesisleri içinde bin 56´şar metrekarelik alana oturan toplam 7 bin 392 metrekarelik 2 adet 7 katlıVIP kuleleri ve 11 bin 888 metrekarelik oturma, 32 bin 616 metrekarelik kullanım alanına sahip 2 katlı padok binaları olacak.[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
Sosyal ağlarda paylaş

o jones dedigin yer star finsh düzlügünün sonu ve o pistin geçişe en uygun yerlerinden biri haliyle. e oradada oturmak 3 gün için pahalı ıolsun biraz.

bu arad prozzak mızıkçılık etme güneş yağımızı alıp çimenlerde piknik yapıcaz abijim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...