Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Uzun süredir 1v1 turnuvaları yapılıyor fakat türkler arası hiç 2v2 turnuvası görmedik. Bunu düzenleyebilecek birisi olursa katılım olarak katkı yapacak bir çok insan olduğuna inanıyorum ve bürşat ile ekibini göreve davet ediyorum :) .
Sensei Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Kişisel özverilerle ayakta duran bir iş için, Göreve davet demeyelim, çok itici, ıyyy :P Bununla birlikte bende GG CUP'lar da yavaştan 2vs2'leri görmek isterim. Hatta 2vs2'lerde lig sınırlamasın da gerek yok. 2 gold pekala 2 masterı yenebiliyor.
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 GGcup ekibi genelde turnuva yaptığında çok fazla emek sarf ediyor gibi. 2v2 için bu kadar çok emeğe değmeyebilir ama sırf eğlence için yapılacaksa hızlı bir online turnuva da düzenlenebilir hani. Ama o tür organizasyonların da reklam değeri olmuyor, bu sefer de comunity'e reel anlamda bir değer katmayacaktır tahminimce. Ki o kadar hazırlık yapılıp uğraşılan Saturn gibi turnuvada bile Türkiye'de ne kadar kişinin kaliteli rts'e ilgi gösterdiğini görüyoruz. Ha konu buraya gelmek zorunda mıydı, değil tabi. Ama bahsetmeden edemedim. Bizim ülkenin oyundan anladığı önüne bir karakter vereceksin item kasacak ya da silah vereceksin headshot çekecek. Instant fun olmayan, yavaş yavaş öğrenmeyi ve istikrarı gerektiren her oyun çok zahmetli hala bizimkiler için. Çok başarılı bir role model çıkıp gençleri özendirene kadar da böyle olacaktır tahminimce.
crasher Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kişisel olarak benimde istediğim ve görmek istediğim bir turnuva şekli idi. Bu konuda yakın zamanda bazı çalışmalar olabilir
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Evet Oyman konu çok güzel olmuş. Bu turnuva için bir deneme turnuvası tadında eğlencesine bir etkinlik yapacağız. Bunu Saturn GGcUp'da da dile getirmiştik. Kısa zaman içinde bu turnuvanın duyurusunu yapacağız. Sensei abimizin dediği gibi her turnuva için artık çok detaylı ve uzun soluklu çalışıyoruz. Bu 2v2 turnuvası içinde güzel bir deneme yapıp ilerki etkinliklerde de bir kulvar olarak düşünebiliriz.
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Hem katılım hem hakemlik olarak destek verebileceğimi belirttikten sonra alternatif bir sistem önerisi getirmek istiyorum. *Normal eleme usulü yerine 4 takımdan gruplu şeklinde bir nevi şampiyonlar ligi gibi yapılması turnuvaya çeşitlilik getirir. Gruplar tek maç üzerinden olur ve ilk turdan elense dahi herkes 3 farklı rakiple oynama şansı bulmuş olur. Çeyrek finallerden itibaren normal sistem devam eder.
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Oymanq said: Hem katılım hem hakemlik olarak destek verebileceğimi belirttikten sonra alternatif bir sistem önerisi getirmek istiyorum. *Normal eleme usulü yerine 4 takımdan gruplu şeklinde bir nevi şampiyonlar ligi gibi yapılması turnuvaya çeşitlilik getirir. Gruplar tek maç üzerinden olur ve ilk turdan elense dahi herkes 3 farklı rakiple oynama şansı bulmuş olur. Çeyrek finallerden itibaren normal sistem devam eder. Hem bu hemde askerden izine geldiğinde bir sistem konuşmuştuk onuda seninle konuşacağım Oyman desteğini her daim karşılıksız ve istekli olduğunu biliyorum. Eksik olma
paladinpala Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Aelfric said: GGcup ekibi genelde turnuva yaptığında çok fazla emek sarf ediyor gibi. 2v2 için bu kadar çok emeğe değmeyebilir ama sırf eğlence için yapılacaksa hızlı bir online turnuva da düzenlenebilir hani. Ama o tür organizasyonların da reklam değeri olmuyor, bu sefer de comunity'e reel anlamda bir değer katmayacaktır tahminimce. Ki o kadar hazırlık yapılıp uğraşılan Saturn gibi turnuvada bile Türkiye'de ne kadar kişinin kaliteli rts'e ilgi gösterdiğini görüyoruz. Ha konu buraya gelmek zorunda mıydı, değil tabi. Ama bahsetmeden edemedim. Bizim ülkenin oyundan anladığı önüne bir karakter vereceksin item kasacak ya da silah vereceksin headshot çekecek. Instant fun olmayan, yavaş yavaş öğrenmeyi ve istikrarı gerektiren her oyun çok zahmetli hala bizimkiler için. Çok başarılı bir role model çıkıp gençleri özendirene kadar da böyle olacaktır tahminimce. Bu konu hakkında o kadar uzun o kadar çok şey yazmak istiyorum ki aslında... Ama sonra düşünüyorum yazsam çizsem, bu oyunun nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışsam, yine ancak bu oyuna gönül vermiş kişiler anlayacak ne anlatmak istediğimi. Onun için yazacağım şeylerin bir çoğunu özet bir şekilde anlatmışsın. Sonuna kadar katılıyorum.
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Yokmu bir gelişme beyler?..
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Rhun ile katılırız muhtemelen olursa böyle birşey.
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bu hafta içi bir çalışma yapılacak
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 1v2 kabul oluyorsa ben tek basıma yeterim yoksa katılmam
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 2v2cileri önce http://www.esl.eu/eu/sc2/2on2/tuesdays87/ böyle turnuvalarda görmek isteriz :P
Öne çıkan mesajlar