spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 rmah tan sonra bakayım dedim, loginden sonra patch var dedi kapatılacak yükleyecek dedi fakat kapatıyor üstüne diablo stopped working hatasıyla downloader ekranındada up to date yazıyor? varmı karşılaşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 klasik her patch sonrası sorun. yarın sabah anca düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 eu apınca sorun yok americas yapınca gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 demek ki clientin eu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yok eu'da da öyle. ben de bu haldeyken asia serverına falan girebiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 clientinin oldugu yere patch gelmediyse, baglanmaya calistigin ere geldiyse oluyo. us'e giriyorum ben de mesela, euya giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar