kskcrash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 House ve anons taşı scplerinizi yazarsanız sevinirim ilginiz için teşekkurler...
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 manyakmısın sen ?[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 * Whar Are You Doing? * [signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ben beton, kiremit ve tuğla kullanıyorum. İç döşemeleri için döşemeci mehmet i tavsiye ederim sana. :D Olduu milletin işi bitti bi de sana kaynak sağlayacak.[signature][hline]
kskcrash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Beyler ben burayı scp paylaşma sitesi olarak biliodum yada eskiden öle idi baya bi deismiş...
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Burdan bulabilirsin..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 28 Ekim 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: kskcrash, 28 Ekim 2004 20:29 tarihinde demiş ki: Beyler ben burayı scp paylaşma sitesi olarak biliodum yada eskiden öle idi baya bi deismiş... burası scp paylaşma adresi değil burası uo emulatorleri, sunucular hakkında bilgi, scriptler hakkında yardımlaşma ve scripting i öğrenme adresidir. senin gibi beleşçilerin gelip de lütfen elinizdeki scp leri yayınlarmısınız arasından beğendiklerimi toplayıp server açacam gibisinden mesaj yazma yeri değil. bilmem anlatabildimmi?[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Burası Armut piş ağzıma düş,bende scripter olayım sitesi değil dostum.Çalış kendin yaz. Madem eskiden burası böyle değildi eskiden kullandığın acc ile niye gelmiyosun ? Bide haklıymış gibi artislik yapıyosun,memlekette hala sizin gibi insanların olduğunu bilmek ne kadar utanç veririci.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ismimin yanındaki ? tıklarsan bunun ilk accountum olduğunu anlarsın. herkese laf yetiştiriyom diye çekememezlik yapma. belki kendimce sinir atıyorum belki post kasıyorum belki de boyle yapmak hoşuma gidiyo. bunun hesabını yapmak sana düşmez.[signature][hline]
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 http://web.paticik.com/scripts/showscript.php?no=47 http://web.paticik.com/scripts/showscript.php?no=818[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
medievil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Emredersiniz Pasam Evlerin Multisindenmi Basliyalim , Yoksa Brass Sign larindanmi ?? Hey allahim Ya nerde o eski gunler artik hic bir yetkili kızıp bagirmiyor baggio nun suraya cikipta terslemesini ozledim
berkinyum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Onur_, 28 Ekim 2004 19:42 tarihinde demiş ki: Ben beton, kiremit ve tuğla kullanıyorum. İç döşemeleri için döşemeci mehmet i tavsiye ederim sana. :D Olduu milletin işi bitti bi de sana kaynak sağlayacak. Mehmetten ziyade Sıvacı osman daha iyi :) Scripts bolumunde aratırırsan belki bulurusn bişiler.[signature][hline] Xiphidium now for Lost Age Forever, Para Siempre, Ognora, Immer Ultima Online.
Taina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sen once bi patlamamış balonunu patlat sonra yaz deme yardım iste.script paylaşma demesekte bilgi paylaşmak desek olmazmı?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ---------------------------------------- -----BARMAK BASSAM OLMAMI-------- ----------------------------------------
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Komik Kimse Arastırmıyor ...[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya ne kadar tuaf bir hal aldı burası ya . adam sizden yardım istemiş , dövmediğiniz kalmış . herkes bu şekilde öğrend script yazmayı . önce script istersin , onu incelersin , anlamazsan sorrarsın . madem burda script paylaşmayacaktık www.paticik.com/scripts bölümü neden var ? insanlar yazdıkları scriptlerle birbirlerine hava atsın diyemi ? Orası script paylaşmak için var , burasıda oranın bir parçası olduğuna göre sizin bu davranışlarınız doğrumu acaba ?[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar