Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 LOD 1.10'la 1.07'le birlikte multi oynamak...?


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim makinamda 1.10 yüklü ve arkadaşın makinada 1.07 yüklü. şimdi oyunu silmeden etmeden birlikte oynamamızın yolu var mı? arkadaşta dialup var 10 mb çekmek fazla geliyor. ben de reinstall yapamıyorum (bazı nedenlerden dolayı). bunun bi programı falan var mı?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yoktur, olamaz ve olmamalı. Çünkü kuralları farklı oluyor farklı versiyonların. Yan yana gelmeleri nice yazılımsal paradoksa yol açar bence :)

Bu arada 10MB fazla büyük bir dosya değil ki dial-up için bile olsa. 40 dakikada falan rahatlıkla gelmesi lazım dosyanın. Dial-up saatte 18mb dosya çeken bir olay yine de... Bu kadar da küçümsemeyin.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.07 ile 1.10 un multi yapması imkansız... Bu arada arkadaşın sonuçta 1.10 u bir kereliğine çekecek hem daha az hatalı bir oyuna kavuşacak onu 1.10 u çekmesi için ikna etmekten başka çaren yok:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...