redouble Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hazır kurulmuş uo indirmiştim, reg dosyasını silmişim.. adres buydu http://217.195.194.106/dosya/uo.reg elinde uo.reg dosyası olan varsa bana atarmı çok acil.. teşekkür ederim [email protected]
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ip adresi yerine bi de www.amentes.net/dosya/uo.reg olarak dene. ya da oradakilere soyle yapsınlar.[signature][hline]
Loe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 onun yerine uo registry diye arat baggio nun açtığı topic var ordan faustun yazısını bul ben hep onu kullanıyorum[signature][hline]|>Forgotten Realms<| Hepimizi yakan Havva diil mi ?
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ikisi de aynı kapıya çıkıyo nasılsa demi :D[signature][hline]
saksuka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 aramayapsaydin REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds Online] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0] "ExePath"="C:GamesUOclient.exe" "InstCDPath"="C:GamesUO" "StartExePath"="C:GamesUOuo.exe" "PatchExePath"="C:GamesUOuopatch.exe" "Upgraded"="No" [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0HWProfile] "processorType"=hex:03 "processorClock"=hex:00,00 "nProcessors"=hex:01 "szVideoCardDescrip1"="ATI VGA Wonder" "szVideoCardDescrip2"="" "szModemManufacturer"="USRobotic" "szModemDescrip"="" "totalRAMInMB"=hex:3f,05 "largestPartitionInMB"=hex:9c,ff "timeZoneBias"=hex:a8,05,0f,32 Al Bunu Kendine Gore Editle...[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! Disanq Uo Shard Owner
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 adamlar bulmuştur şimdiye yoksa mesaj atarlardık zaten benim yazdığım mesajı deneyince çalıştığını gördüm. + ultima online olan yerleri ultima online 2d olarak change edersen daha iyi olur artık ultima online eskilerden yükleyen kişilerin kaldığını pek sanmıyorum. millet aos a abanmış durumda[signature][hline]
Albion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Uo Registry Entry bağlantısına tıklayarak kayıt dosyasını, Age Of Shadows buradan da AOS u çekebilirsiniz.[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
redouble Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 tmm bir alan yetkilisi yardımcı oldu tşk ederim..
Öne çıkan mesajlar