Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para Tasarımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben açıkçası eski tasarımlarla devam eden YTL yi beğenmedim. Sizce nasıl bir para tasarımı yapılabilir? Örnek olarak (Cürciye Cumhuriyetine 1 Tira para tasarlayabilirseniz ufkumuz açılır. Ve para nasıl olur görmüş oluruz. Şimdiden teşekkür ederim merakımı giderdiğiniz için (eğer giderirseniz :))[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Mesaj tarihi:
basarisizlik abidesi bir tasarim. 'noluyor alien mi geldi?' der gibi bakiyor ataturk.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
eheh sozum sana degil fizban yanlis anlama ama bu halkin kafasi karismasin deye! olayi bana cok sacma geliyor. yani adam sayilai bilmiyor mu oradaki biri gormeyecek mi? 1 milyonu hic sevmiyorum ben mesela.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
bence kitleme , 100 YTL için alternatif tasarım yarışması yapalım ? süper olur bence.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Mesaj tarihi:
o resim ne kadar gelistigimizi gosterirdi eger kullanılsaydı. kaskatı kesilmiş ataturk resimlerine bin basar.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
haha ne yazık ki o resimi bi anda kola içerken gördüm
sonuç klavyeye yansıdı lol.

çok şeker bi resim bence.cidden şu YTL lerdeki donuk anlamsız ifadelere tercih ederim mutlu bi atatürk ü.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Mesaj tarihi:
öyle hadi demekle olmaz ki yahu
para tasarımı bu
ciddi eğilmek lazım
akabinde zaman lazım
zaman demek para demek
ödülsüz zor bu iş : )[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
  • Yeni Oluştur...