Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para Tasarımı

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Ben açıkçası eski tasarımlarla devam eden YTL yi beğenmedim. Sizce nasıl bir para tasarımı yapılabilir? Örnek olarak (Cürciye Cumhuriyetine 1 Tira para tasarlayabilirseniz ufkumuz açılır. Ve para nasıl olur görmüş oluruz. Şimdiden teşekkür ederim merakımı giderdiğiniz için (eğer giderirseniz :))[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh sozum sana degil fizban yanlis anlama ama bu halkin kafasi karismasin deye! olayi bana cok sacma geliyor. yani adam sayilai bilmiyor mu oradaki biri gormeyecek mi? 1 milyonu hic sevmiyorum ben mesela.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

ben topici 100 YTL değilde bilimum YTL ler için yarışma olsun diye açmıştım :) Ama YTL demek istemedim çunku hukuki mukuki bişiler çıkar fln hiç uğraşmak istedim. Hadi tasarımcılar para tasarımı istiyoruz :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

haha ne yazık ki o resimi bi anda kola içerken gördüm
sonuç klavyeye yansıdı lol.

çok şeker bi resim bence.cidden şu YTL lerdeki donuk anlamsız ifadelere tercih ederim mutlu bi atatürk ü.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

öyle hadi demekle olmaz ki yahu
para tasarımı bu
ciddi eğilmek lazım
akabinde zaman lazım
zaman demek para demek
ödülsüz zor bu iş : )[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...