aramil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 merhaba, araştırdım, örnek kod vs. buldum. yazdım, değiştirdim ama olmuyor. iç içe iki tane repeater im var. üsttekinin ID bilgisini alttakine yollayamadım bir türlü. findcontrol filan yemiyor ya da benim mental problemlerim var bilemiyorum. velhasılı kelam çalışan iç içe iki repeater örneği rica ediyorum. müsait olan varsa çok rica ediyorum, çok zamanımı yedi namussuz :( hörmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 onla uğraşmak yerine listview falan kullan istersen, group template vardı onda sanırım. istediğin şeyi tam bilmiyorum ama herhalde group template'le çözülebilecek bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 şu şekilde örnekleyim: kategorilerin tamamı gelecek, her gelen kategorinin alt basamakları da gelecek. rahat olur diye repeater ile yapayım dedim lanet gelsin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 şaka gibi hala yapamadım :S detaylandırayım: fotoğraf galerisi oluşturuyorum, sayfa düzeni şu şekilde: kategori 1 fotoğrafları ------------ kategori 2 fotoğrafları ... şeklinde devam ediyor. Bunu tek repeater ile yapmaya çalıştığımda her fotoğraf ile birlikte kategori adı da geldi, bunu istemiyorum. Repeaterin itemtemplate i ne kadar düzenlemeye çalışsam da olmadı. İnternetten örnek kodlamalar da indirdim, inceledim ama atladığım birşey var büyük ihtimalle. Sadece 1 kez kategori adı gelecek, devamında o kategoride kaç fotoğraf varsa tamamı. Veritabanı bağlantıları ve fotoğraf upload/gösterme de problem yok. Ne yapılabilir? Alternatif sunabileceğiniz şeyler var mı? Nested (iç içe) repeater ile yapmaya çalıştığımda üstteki repeaterin kategori ID sini alttaki repeater a gönderemedim. Bu yönde bir yardım da olabilir. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Tüm kategoriler ve fotolar aynı sayfada olacak imdak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 vıcdansız kategori ve nesneleri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abi for loop ile yazsana repeater neymis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 gerçekten olmadı repeater ile ya pes ettim ve gridview ile yaptım, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar