Zoran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 [ITEMDEF 097a] // raw_fish DEFNAME=i_fish_cut_raw TYPE=T_FOOD_RAW TDATA1=i_fish_cut_cooked VALUE=3 WEIGHT=0.1 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Cook DESCRIPTION=Fish Steak (Raw) on=@dclick target src.sysmessage xxxxxx return 1 on=@targon_item if ( == t_campfire) src.newitem i_fish_cut_cooked src.act.amount 1 src.act.bounce src.consume 1 i_fish_cut_raw endif return 1 if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) if (rand(2) == 1) cont.cooking ( + 1) endif elseif ( < 50.0) if (rand(2) == 1) cont.cooking ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(2) == 1) cont.cooking ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(2) == 1) cont.cooking ( + 1) endif endif endif Bu scp yazdım ama skill gelmiyor nedenini bilen varsa soylerse sevinirim.
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 neden cont.x $eklinde kullandin ki skillgainleri? hehe ba$ka scriptten alirken kari$tirmissin herhalde aldigin script'te on=@timer'in altinda yaziyordu :) o cont.cooking vs. gibi bulunan tum kisimlari daha dogrusu tum "cont"lari "src" yaparsan problemin duzelecektir ;)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b]
Zoran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 baska scriptten almadım cont u kullanmamın sebebi balıgın karakterin cantasında olmasından.neyse ogrenecez zamanla :) tesekkur ederim bide boyle deneyelim.
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Rica ederim ;)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b]
Zoran Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 src koyuncada olmadı ne istir anlamadım baska bi fikri olan varmı?
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 en bastaki if dongusunu return 1'den sonra endifle kapat sonra obur ifleri aktif et.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b]
medievil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Teker Teker Asamalardan Gecir Bu Mantigi Ogrenmek Yerine PAticikte Yazi Yazmayi seciyorsunuz Mantik Soledir Arkadasim : [Itemdef fsfds] on=@dclick target src.sysmessage fdsfsd return 1 on=@targon_item if ( == t_fire_camp) // hatirlamiorum ne oldugunu src.fsdfsdfsd else src.sysmessage yanlis // Hatalari Boylelikle Bulabilirsiniz , If Baglaclarini Kendiniz Sorgulayarak Hata Bulmak Yerine Direk Buraya Yazi Yaziyorsunuz endif Eger bu baglaci onayliyorsa yani yanlis die birsey cikmiyorsa ikinci baglaca koyucaksin ... Deneme Yanilma Yontemi Biz Bilim Adamlarinin Kullandigi Bir Yontemdir.. :D
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Siz bilimadamları biraz daha kolay şeyler yapın bari herkes daha iyi yapar o zaman :D[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar