Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aramızdaki tecrubelilere

hexadecimal

Öne çıkan mesajlar

Fly said:

ya ben alakali olarak bisey soracagim

1.5 yil tecilim var daha, diyelim ki yurtdisinda is buldum calisiyorum
1.5 yildan sonra ulkeye dondugum anda ~1 ay sureyi asinca direk hadi askere mi yapiyorlar yoksa boyle 1 sene 1 sene tecil gibi biseyi var mi ?

bunu bende merak ediyorumda muhtemelen yoklama zamanına falan denk gelirsen alırlar heralde
kesin dönüş durumunda
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

Fly said:

ya ben alakali olarak bisey soracagim

1.5 yil tecilim var daha, diyelim ki yurtdisinda is buldum calisiyorum
1.5 yildan sonra ulkeye dondugum anda ~1 ay sureyi asinca direk hadi askere mi yapiyorlar yoksa boyle 1 sene 1 sene tecil gibi biseyi var mi ?

bunu bende merak ediyorumda muhtemelen yoklama zamanına falan denk gelirsen alırlar heralde
kesin dönüş durumunda

??
Yurt disinda calisiyorsaniz calisma izninizle tecil yaptirirsiniz, o tecil sureniz calisma izniniz kadar ve bazen calisma izniniz + 6 ay kadar uzar
Sosyal ağlarda paylaş

hexadecimal said:

merhaba pati ahalisi :)

senenin o donemi yaklaştı ve bende egitim hayatıyla vedalaşanlardanım lakin her mezun olacak erkegin agzında sakız olan sorudan bir turlu kurtulamadım , "once askerlikmi iş mi?" eger aramızda bu evreyi daha once yasayıp atlatmıs tecrubeli arkadaslar varsa kendi fikirlerini paylaşabilirlermi ?

yurtdışına git bi 3-5 sene gelme.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında böyle işler yapmana gerek yok. gidicen askerlik şubesine hacım ben barışçocuğuyum savaşa karşıyım vicdani red yapmak istiyorum dicen. Sonra herkesi kucaklayan yüce ulvi devletimiz insani şartları gözeterek sana bikaç ay kamu görevi verir yeteneğine göre. Hem kendi işini yaparsın paşa paşa hem de biyandan kamu görevini yerine getirirsin

dimi yani:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...