Vargath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 En temizi askerliği bir an önce aradan çıkartmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Fly said: ya ben alakali olarak bisey soracagim 1.5 yil tecilim var daha, diyelim ki yurtdisinda is buldum calisiyorum 1.5 yildan sonra ulkeye dondugum anda ~1 ay sureyi asinca direk hadi askere mi yapiyorlar yoksa boyle 1 sene 1 sene tecil gibi biseyi var mi ? bunu bende merak ediyorumda muhtemelen yoklama zamanına falan denk gelirsen alırlar heralde kesin dönüş durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 turkiyeye gecici olarak gelebiliyorsun onu biliyorum tanıdıklarımdan da tecili var mı onu bilmiyorum yoksa 20 gun mu ne kalıp cikman gerekiyor ulkeden, sormak da aklıma gelmedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sadman said: Fly said: ya ben alakali olarak bisey soracagim 1.5 yil tecilim var daha, diyelim ki yurtdisinda is buldum calisiyorum 1.5 yildan sonra ulkeye dondugum anda ~1 ay sureyi asinca direk hadi askere mi yapiyorlar yoksa boyle 1 sene 1 sene tecil gibi biseyi var mi ? bunu bende merak ediyorumda muhtemelen yoklama zamanına falan denk gelirsen alırlar heralde kesin dönüş durumunda ?? Yurt disinda calisiyorsaniz calisma izninizle tecil yaptirirsiniz, o tecil sureniz calisma izniniz kadar ve bazen calisma izniniz + 6 ay kadar uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 en temizi çürük al sonra iş bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hexadecimal said: merhaba pati ahalisi :) senenin o donemi yaklaştı ve bende egitim hayatıyla vedalaşanlardanım lakin her mezun olacak erkegin agzında sakız olan sorudan bir turlu kurtulamadım , "once askerlikmi iş mi?" eger aramızda bu evreyi daha once yasayıp atlatmıs tecrubeli arkadaslar varsa kendi fikirlerini paylaşabilirlermi ? yurtdışına git bi 3-5 sene gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aslında böyle işler yapmana gerek yok. gidicen askerlik şubesine hacım ben barışçocuğuyum savaşa karşıyım vicdani red yapmak istiyorum dicen. Sonra herkesi kucaklayan yüce ulvi devletimiz insani şartları gözeterek sana bikaç ay kamu görevi verir yeteneğine göre. Hem kendi işini yaparsın paşa paşa hem de biyandan kamu görevini yerine getirirsin dimi yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Vicdani ret diyince vatandasliktan cikariyorlar seni ne kamu gorevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 o post komple baloncuk içinde, surreal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 1 2 ay iş arar gibi yapıp bulama.sonra askere rahat kafayla git nasıl olsa iş güç yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar