throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Gazeteyi elime alınca gözlerime inanamadım. Bu kadar da olmaz dedim, bu anı ölümsüzleştirmek istedim. 2008'de "Yargı da Milli İradedir." deyip seçilmiş onlarca siyasetçiyi hapse atıp milyonlarca kişinin oyunu almış bir partinin kapatılmasına destek veren adamdan nerelere geldi bu Balbay:"Milli irade" 348 gündür tutuklu."Hiçbir kesim tek başına milli iradeyi ben temsil ediyorum, diyemez!" Yanlış okumadınız bunu söyleyen kişi üstteki gazetede kendine "milli irade" diyen adam. AHAHA Özellikle ilk ve son paragraf efsaneydi. Mustafa Balbay said: Yazının başlığı: "Yargı da Milli İradedir!" "AKP'ye yönelik kapatma davasının ardından ilk günkü iktidar kaynaklı tepkiler gösteriyor ki, önümüzdeki dönem en çok şu sözcük kullanılacak: Milli irade! Başbakan Erdoğan, açılan davanın milli iradeye yönelik bir adım olduğunu söyledi. Madem ki bundan böyle gündem siyasetle hukuk arasında gidip gelecek; yolun başında yürürlükteki anayasanın temel kurallarını anımsatalım. 6. madde şöyle diyor: 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Türk milleti egemenliğini, anayasanın koyduğu esaslara göre yetkili organlar eliyle kullanır.' 7. madde: 'Yasama yetkisi Türk milleti adına Türkiye Büyük Millet Meclisi'nindir.' 9. madde: 'Yargı yetkisi, Türk milleti adına bağımsız mahkemelerce kullanılır.' Vurgulamak istediğimiz şu: Meclis kadar, yargı da yetkisini Türk milleti adına kullanıyor! Bu anlamda yargı da milli iradenin bir parçasıdır. Hiçbir kesim tek başına milli iradeyi ben temsil ediyorum, diyemez!" (16 Mart 2008-Cumhuriyet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ölü taklidi yapalım gider belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 canı sıkılıyor herhal. yada birilerini banlattırmaya mı uğraşıyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Belki burası aracılığıyla birilerine mesaj yolluyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ahah benim herhangi bir üyeyle sorunum yok ama ısrarla her topikte yazılanı bırakıp, yazanı tartışmaya meraklı üyeler çok. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/7/alternatif-ila%C3%A7-isimleri_62074.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Çok kolay sinirlenip çok kolay trolleniyorsunuz yalnız. Adam ortayı görünce golü çakıyor haliyle, hata kalecide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yani diyorsun ki, akp yargılanırken, akp bu süre boyunca kapatıldı ve başbakan, tüm vekiller falan içeride tutuldu. öyle mi ? nazlı ılıcak kafanı güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Lopeth said: http://galeri.uludagsozluk.com/7/alternatif-ila%C3%A7-isimleri_62074.jpg ooooo... gülümseten görsellerle hakaret/küfür etmek? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 fizban said: yani diyorsun ki, akp yargılanırken, akp bu süre boyunca kapatıldı ve başbakan, tüm vekiller falan içeride tutuldu. öyle mi ? nazlı ılıcak kafanı güle güle kullan :) böyle bir şey demedim. bir gazetecinin 3 yılda bu kadar değişebileceğine inanamadım sadece. samimiyetsizlik abidesi olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 zaten mantıklı düşünebilsen başka şeyler savunurdun, retorik sormuş orda fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 adam değişmemiş ki. seçilmiş 4 vekil, haklarında bir yargı kararı olmadan, 1 yıldır içeride. evet haklarında yargı kararı yok. sadece savcının iddiaları var, terör örgütü üyeleri olduğuna dair. somut karar da yok. fakat bu adamlar suçlu bulunursa, zaten suçlu bulunmuş olurlar. akp de yargıtay tarafından soruşturmaya tabi tutuldu, ve suçlu bulunmasına rağmen kapatılmadı. bu süre zarfında akp'liler içeri atılmadı, çoluk çocuklarından ayrı tutulmadılar. adam değişmemiş yani, klasik olarak "yetmez ama evet"çiler lafı büküp gülmeye çalışıyonuz. gülmek için en iyi araç sizin için maklube. ondan şaşmayın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 cihant said: canı sıkılıyor herhal. yada birilerini banlattırmaya mı uğraşıyor nedir müneccim titleı verilsin arkadaşa. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Biri 2 haftada yargılanmış geçilmiş biri 1000 küsür gündür içeride, halen cezası vs olmayan biri. Bunun ikisi arasındaki farkı bilmeyip gelip burda trollcülük yapıyorsunuz. İnsanda biraz utanma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar