Harun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Abicim alakasiz olacak belki ama oyunda 2 taraf var sehire overt gelio bir adam yaninda covert adamlar sonra kimse saldirmio herkes loot mokk ticaret pesinde ayni anda doc baario mas doc buff muff goruyosun bi ton emo bi ton reb ama kimse birbirine girmio emp reb beraber missiondalar yardim ediolar be adam neden emp sin rebellerle savasmicaksan yada dieri npx jedi gelince herkes biyandan loot alcam macera yasicam die vuruyo ama pc overt gelince kimse yok hade lan siz bu oyunu oynamiosunuz ya av21 ya jedi olma pesindesiniz ki zengin ve guclu olup akliniza gelene duel teklif edin taraf maraf yok dolayisi ilede oyun yok ortada amaciniz ne bu younda annamadim inanin.... annayan varsa ciklasin ama lutfen mantikli olsun ben gorec kasiom falan demesin karsimdaki benden guclu hikayeside yapmasin clone facilty dibinde cunku ne kaybedecen be adam...[signature][hline]Rho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Overt'a saldırmak için overt olman gerekiyor. Normal durumda overt-covertlarla kapışamıyo. Tef denen bi olay var. Onu alırsa kapışabiliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bugune kadar overt olupda tek saldirmadıgım adam farkında olmadan dancer bı acc ile overt gezerken rebelin biri ates etme sen buffsizsin dediydi . ilk defa o zaman overt adamı kesmedıydım. zaten durumdan da anlasılacagı uzere o durumda karpus bıle kesemezdım :). evet genel ıtıbarı ıle bu factıon ıslerı malesef ıstenıldıgı kadar haraket lı deıl ınsallah o da olur. ama overt dolasmak 7/24 ıyıdır mutlaka sana bulasan bırılerı cıkar kesersın. oyunda hemen hemen hersey x bır mmo ya gore kolay oldugundan rp sı de dusuk. katlanılan ezıyetı az olunca bole oluyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 PvP icin devamli buff li olman lazim. Sehir sehir dolasip bi tane overt bulamadigimizi biliyorum. Yada gorup kacanlari. Onun icin ben aramayi biraktim. Kendi ayaklariyla gelirlerse overt olup saldiririm. Soe kendiliginden GCW e yonelik revamp yapmadan bu PvP isi cok zor. [Bu mesaj Dethatt tarafından 25 Ekim 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 abicim türklerle pkk sawaş halindemi sokaklarda heryerlerde???hiç baskına gitmedinmi sen bık bık ediosn zorla oynatan yok üstelik...[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 e-ih +1 bişey istiyosan ayagına gelmesini beklemiyceksin kendin olayın içinde olucaksın veya yaratıcaksın[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 pkk rebel benzetmesi pek cok acidan hos olmamis ben olsam editlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 walla alp biraz geç olduda benm ordaki yöneltmem rebellere değildi örnekti sadece... 2 düşman sonuçta[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Alpgiray, 27 Ekim 2004 21:26 tarihinde demiş ki: pkk rebel benzetmesi pek cok acidan hos olmamis ben olsam editlerdim ya adam bence o benzetmeyi sadece karsi olan 2 tarafin sosyal ortamlardaki sicak savas boyutunu vermek icin yapti. katiliyorum. ve evet kimse oyunu zorla oynatmiyor, niye kiziyorsun anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 şekilli chat bile bir online oyun oynama sebebidir ve bence pvp için online oyun oynamaktan daha aşağı seviye bir sebep değildir. ikisinde de maksat zevk almak. eğleniyorsan sorun yok.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ne güzel yazmış sufi walla. oyuna girip sohbet etmek ticaret bile yapmak evkli gelirken bana varsın pvp olmasın. onuda gider counter falan oynayarak gideririm. ha bide harun madem bu oyunu pvp için oynuyorsun... peki oyunu almadan hesabını açmadan önce sordun mu internette araştırdın mı bu oyunda pvp nasıl ortam güzel mi diye?[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Online ticaret oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ai-di?[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 atitd oynayan yokmu aranısda hiç???? combat bile yok oyunda vede süper zewkli[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar