Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya topaz star gem yaptım satayım dedim. maliyeti zaten 500k markette millet 550k civarına satıyor. 550'ye satsam %15 kesilince 470k kalıyor. wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Milletin elinde patladı hep gemler ahah. Herkes "HACI BİZİM ARKADAŞ BAŞTA ACAYİP PARA BAYILDI AMA ŞİMDİ BİLMEMKAÇ GOLTTAN OKUTUYOR GEMLERİ" diye diye herkes bir özenti gem işine girdi. Sonra millet commodity sisteminin d2 gibi olmadığını karmaşık falan olmadığını, 42329023k gold harcanarak alınan 3 kademe üst gemin +6(!) stat olduğunu anladı. Üstüne bir de blizzard günlerce kapattı ah'nin commodity bölümünü, "ŞU AH Bİ AÇILSIN BEN DE PİYASANIN...." kafasındaki herkesin elinde gemler birikti, commodity açılınca da gemleri floodladılar, ggwp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 hayır rünler nerde onu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 madem para tırtıklamak istiyo blizz rünleri getirsin deli para döner rünlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 expansiona content kalsın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 rune koycaklar, eksik gemleri koyacaklar reju potion koyacaklar. Hepsini birden tek seferde player a sunarsan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 incoming thread ; wts ber rune ; current offer : sahin 5 vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar