legolas77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Arkadaşlar baktım aradım paticiğin script kısmında böyle bir scp ye raslamadım benim istediğim yani poison veya kal vas flam vb gibi büyüler atıldığı zaman bu mage robeyi giyeni o büyü etkileyemiyecek yardımlarınızı çok acil beklemekteyim yardım eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 [itemdef i_sallarobe] name Salla Robe id i_deathshroud type t_clothing on=@create hitpoints 100 on=@equip src.events +e_kalvasyemebab src.events +e_poiyemebab on=@unequip src.events -e_kalvasyemebab src.events -e_poiyemebab [events e_poiyemebab] ON=@Spelleffect if ==20 src.sayua 048,6,6,0 *etkiliyemedin iste kasma* RETURN 1 ENDIF [events e_kalvasyemebab] ON=@Spelleffect if ==51 src.sayua 048,6,6,0 *etkiliyemedin iste kasma* RETURN 1 ENDIF al işte bunun gibi bunu editle kendine göre[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Loe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Lucas1, 29 Ekim 2004 12:05 tarihinde demiş ki: [itemdef i_sallarobe] name Salla Robe id i_deathshroud type t_clothing on=@create hitpoints 100 on=@equip src.events +e_kalvaspoi on=@unequip src.events -e_kalvaspoi [events e_kalvaspoi] ON=@Spelleffect if ==20 src.sayua 048,6,6,0 *etkiliyemedin iste kasma* RETURN 1 ENDIF if ==51 src.sayua 048,6,6,0 *etkiliyemedin iste kasma* RETURN 1 ENDIF de olablir
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 illa script kısmına bakman gerekmez ki ice & fire robe diye arat mage robe diye arat o zaman bulursun.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar