BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yeni kullanmaya başladım miranda gibi icq, msn, yahoo, aim falan bir yerde toplamış ama ben miranda'dan daha çok tuttum bunu :) bütün programların özelliklerini kullandırtıyor, gayet kullanışlı, başka kullanan var mıdır? http://im.netster.com/[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Ekim 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 miranda iidir karıştırma aklımı şimdi :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 MSN in webcam ini kullanmama izin versin direk boole bi programa gecicem ama yok![signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar