Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lag problemi

Own

Öne çıkan mesajlar

US serverlari pinge kapali ama biraz bilgi edinmek icin camelotherald.com'u pingleyebilirsin, eger US de oynuyosan.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

ehe interneti indirip offline gezecem diyosan adsl alicaksin abi, ben mmocuyum deli gibi oyun oynicam diyosan cableda kalmak en iyisi
adslde cok loss sorunu var oyun oynatmiyo[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

yüksek bant genişliğinde sorun olmuyor adsl'de ama 128'de falan (ki artık yok böyle bir hız) oluyormuş, 128'den 256'ya geçirilenler o loss olayı konusunda artık daha olumlu şeyler söylemeye başladı çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

resmen cabledan caldilar adsle verdiler abi, adslin en dusuk hizi 256 olacak dediler bizim pingler bozuldu.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
thanatos, 28 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki:
adslde cok loss sorunu var oyun oynatmiyo

Oturdugun yere göre değişiyor desek cok daha dogru olur coh-swg-daoc hatta şuan unoffical serverlda wow oynuyorum eğer serverdan kaynaklanmıyorsa sorun yaşamıyorum hatta 4-5 gün önce yurtdışı çıkışı indirildiği akşam millet forumlarda ağlarken yine bende sorun yoktu 3yeşillen oynuyordum biraz şans işi.[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sethlor, 29 Ekim 2004 06:29 tarihinde demiş ki:
Yurtdışı çıkışları bozulunca USdekilere bişe olmuyo nedense ama eudakiler cortluyo

Mesela osi 200 verirken 1k ping vermeye başlıyo ama US daocu çatır çatır oynuyorum sorunsuz

ben ud oynuyorum ve sendeki sorun dendede oluyo[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...