Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaylilar Cikti Bide Basimiza :(

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

23 aralık 2010 da dunyaya bi marluk adında gezegen yakalaşacakmış dunyanın dengesi bosulacakmış iklim ve afet felaketleri olacakmış bu akşam starda objektifte izle çok enteresan nasa falan bişeler yapıomus ama dur bakalım...[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
My Home Page
www.bkcartoons.com
Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

marduk olmasin o yaw ? cünkü eger marduk ise cok manyak bi baglanti anlatacam ise Necronomiconu okudum orda sümerlilerin kiyamet görüsüyle iligi bisey marduk dünyayi kurtarak kahramanın adı gibi bisi[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 28 Ekim 2004 15:37 tarihinde demiş ki:
bir haber

ilk starda çıkıyorsa yalan,
biraz konuşulduktan sonra starda çıkıyorsa gereksiz,
starda hiç konuşulmuyorsa doğrudur.

Bu yoruma katılıyorum[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

yok konu doğru 2012 de marduk adlı gezegen dünyanın yakınından geçip bir sürü felaketlere yol açacak insanlığın yarısından fazlası telef olacak siyasi karmaşa felan böle uzayıp gidiyor...

bunun kitabı vardı 2012 mardukla randevu diye ama yazarını unuttum...[signature][hline]www.akvadi.com

Ben sarhoşum gel beni al..... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu biraz aramaya inansanız ne olur?

http://forum.paticik.com/view.php?id=94534
http://forum.paticik.com/view.php?id=84720
http://forum.paticik.com/view.php?id=79251
http://forum.paticik.com/view.php?id=70505
http://forum.paticik.com/view.php?id=79407

Ayrıca kullandığımız dile dikkat edelim lütfen![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 28 Ekim 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
12 yılda buraya gelmesi mümkün olan bir gezegen (12 yıl çok çok kısa bi süre uzay için) şuan güneş civarlarında falan olması gerekir

Yaklaşma hızına bağlı 46468465456 km hızla geliyosa :)[signature][hline]No Women No Cry !!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 28 Ekim 2004 15:37 tarihinde demiş ki:
bir haber

ilk starda çıkıyorsa yalan,
biraz konuşulduktan sonra starda çıkıyorsa gereksiz,
starda hiç konuşulmuyorsa doğrudur.
muahuahuah :) yorum dediğin böyl yapılır :) güzel olmuş :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güneşin orda olması gibi bi durum sozkonusu olamaz cunku ınsanların yaptıgı mekıklerın cıkabılıdıgı hız lımıtını baz alırsan o kadar surede gelır.Saatte 60-70 bin km yapıyorsa guneş kadar olan bı uzaklıktan 300-350 gun arası surer gelmesı.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaylilar Cikti Bide Basimiza :(
demişsin chimera :) sen daha yoktun uzaylılar vardı :D ayrıca marduk mudur nedir geleceği varsa göreceği de var.

(bkz: armagedon)
(bkz: independence day)
(bkz: bilimum kaynak film)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

beyler mardukun boyutuna göre
o boyuttaki bir kütle
bir mekikten daha hızlı giderse ve şuan bizim göremiyeceğimiz kadar uzakta ise ve 12 yıl içinde buraya kadar gelicekse bu ışık hızından daha yüksek bir hız oluyor ve hiç bir kütle özellikle o boyuttaki bir kütle parçalanmadan ışık hızına ulaşamaz

12 yılda buraya gelmesi tamamen imkansız görüş mesafesine girmiş olması gerekirdi dürbünleri bırak gözle gözükürdü gözle yani

çünkü ışık hızında giden bir gezegen hızlandıkca kendisine çarpan hertürlü atom (gözüken gözükmüyen parteküller) yüzünden parçalanır binyıllar içerisinde[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten biz gençliğimizi yaşayamadan gebereceğiz gibi geliyor ...2012 marduk gelecek dünya altüst olacak,bilmem kaç yıl sonra çölleşecek heryer bir bardak su içmek için d*malacağız resmen...yok birde başımıza Kuran'ın şifre çözücüleri çıktı yok 2006 da şu yere göktaşı düşecek diye.Bu heriflere inanasım gelmiyor bir türlü ama işte çamuru at izi kalsın misali insan ''acaba'' diyor bir yerde...öff öff keşke yaşamımın büyük bir bölümünü daha önce yaşasaydım :) yaş 60 70 olunca ''abi göktaşı çarpacak deseler bile siktir et çarpmassa toptur '' dersin :):):):)[signature][hline]www.akvadi.com

Ben sarhoşum gel beni al..... :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...