Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 23 aralık 2010 da dunyaya bi marluk adında gezegen yakalaşacakmış dunyanın dengesi bosulacakmış iklim ve afet felaketleri olacakmış bu akşam starda objektifte izle çok enteresan nasa falan bişeler yapıomus ama dur bakalım...[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 marduk olmasin o yaw ? cünkü eger marduk ise cok manyak bi baglanti anlatacam ise Necronomiconu okudum orda sümerlilerin kiyamet görüsüyle iligi bisey marduk dünyayi kurtarak kahramanın adı gibi bisi[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bir haber ilk starda çıkıyorsa yalan, biraz konuşulduktan sonra starda çıkıyorsa gereksiz, starda hiç konuşulmuyorsa doğrudur.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Mum_Chamber, 28 Ekim 2004 15:37 tarihinde demiş ki: bir haber ilk starda çıkıyorsa yalan, biraz konuşulduktan sonra starda çıkıyorsa gereksiz, starda hiç konuşulmuyorsa doğrudur. Bu yoruma katılıyorum[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yok konu doğru 2012 de marduk adlı gezegen dünyanın yakınından geçip bir sürü felaketlere yol açacak insanlığın yarısından fazlası telef olacak siyasi karmaşa felan böle uzayıp gidiyor... bunun kitabı vardı 2012 mardukla randevu diye ama yazarını unuttum...[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 12 yılda buraya gelmesi mümkün olan bir gezegen (12 yıl çok çok kısa bi süre uzay için) şuan güneş civarlarında falan olması gerekir[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 valla gelip ne yapacağını bilmem ama nasa bu gezegeni yıllardır x gezegen ismiyle izliyormuş...[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yeter lan yeter korkusuz yasayamayacak m1y1z biz ha arkada_1m ben duydugumu yazd1m Marduk olabilir anlat bize pls[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yahu biraz aramaya inansanız ne olur? http://forum.paticik.com/view.php?id=94534 http://forum.paticik.com/view.php?id=84720 http://forum.paticik.com/view.php?id=79251 http://forum.paticik.com/view.php?id=70505 http://forum.paticik.com/view.php?id=79407 Ayrıca kullandığımız dile dikkat edelim lütfen![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 o objektif denen program cok komedi bişey zaten. 3. dünya savaşı cıkacak türkiye hangi tarafta yer alacak. savaşın sonunda ne olacak gibi şeyleri konusuyorlar lol mum chambera katılıyorum[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Chemical, 28 Ekim 2004 15:46 tarihinde demiş ki: 12 yılda buraya gelmesi mümkün olan bir gezegen (12 yıl çok çok kısa bi süre uzay için) şuan güneş civarlarında falan olması gerekir Yaklaşma hızına bağlı 46468465456 km hızla geliyosa :)[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Çok konuştuk çok tartıştık.. Hatta bi yorum vardı.. Marduk gelcek hepimizi s.kcek diye.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Mum_Chamber, 28 Ekim 2004 15:37 tarihinde demiş ki: bir haber ilk starda çıkıyorsa yalan, biraz konuşulduktan sonra starda çıkıyorsa gereksiz, starda hiç konuşulmuyorsa doğrudur. muahuahuah :) yorum dediğin böyl yapılır :) güzel olmuş :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Burda birşeyler var..[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) [Bu mesaj codmaster tarafından 28 Ekim 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 güneşin orda olması gibi bi durum sozkonusu olamaz cunku ınsanların yaptıgı mekıklerın cıkabılıdıgı hız lımıtını baz alırsan o kadar surede gelır.Saatte 60-70 bin km yapıyorsa guneş kadar olan bı uzaklıktan 300-350 gun arası surer gelmesı.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Uzaylilar Cikti Bide Basimiza :( demişsin chimera :) sen daha yoktun uzaylılar vardı :D ayrıca marduk mudur nedir geleceği varsa göreceği de var. (bkz: armagedon) (bkz: independence day) (bkz: bilimum kaynak film)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Adamlar milattan once bilmemkaç yılında 2012 ye kadar hesaplamişlar. ne istiyorsunuz.. daha fazla hesaplamalarını istemek ayıp olur.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 beyler mardukun boyutuna göre o boyuttaki bir kütle bir mekikten daha hızlı giderse ve şuan bizim göremiyeceğimiz kadar uzakta ise ve 12 yıl içinde buraya kadar gelicekse bu ışık hızından daha yüksek bir hız oluyor ve hiç bir kütle özellikle o boyuttaki bir kütle parçalanmadan ışık hızına ulaşamaz 12 yılda buraya gelmesi tamamen imkansız görüş mesafesine girmiş olması gerekirdi dürbünleri bırak gözle gözükürdü gözle yani çünkü ışık hızında giden bir gezegen hızlandıkca kendisine çarpan hertürlü atom (gözüken gözükmüyen parteküller) yüzünden parçalanır binyıllar içerisinde[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Marduk ile foton kuşağının tarihlerinin aynı olması dikkatinizi çekti mi? İkiside aynı tarihte bilinmeyen değişiklikleri ve insanlardaki değişimleri söylüyor. Acaba bağlantı var mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 http://2012.netfirms.com/ ---->burda biseler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 benim bildigim marduk'lar x-men'de yer altinda veya ucra koselerde yasayan mahluklardi... acaba bununla bi ilgisi var mi? :D @chemical, daha once olmamis olmasi bundan sonra olmayacak anlamina gelmiyor.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya zaten biz gençliğimizi yaşayamadan gebereceğiz gibi geliyor ...2012 marduk gelecek dünya altüst olacak,bilmem kaç yıl sonra çölleşecek heryer bir bardak su içmek için d*malacağız resmen...yok birde başımıza Kuran'ın şifre çözücüleri çıktı yok 2006 da şu yere göktaşı düşecek diye.Bu heriflere inanasım gelmiyor bir türlü ama işte çamuru at izi kalsın misali insan ''acaba'' diyor bir yerde...öff öff keşke yaşamımın büyük bir bölümünü daha önce yaşasaydım :) yaş 60 70 olunca ''abi göktaşı çarpacak deseler bile siktir et çarpmassa toptur '' dersin :):):):)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yerim ulen uzaylıları :p[signature][hline]Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Frp-Master dedi :)| E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya yok marduk fln eğer olsaydı onun büyüklüğündeki bir şey bize 8 yıllık uzaklıkta olsaydı şimdiye onun çekim kuvvetine girmiş sürükleniyor olurduk[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya yalan marduk filan 2012 de gelip çarpcak olsa dünyada ki bilim adamları armut toplamazdı kriz ortamı filan olurdu sığınaklar filan bi sürü şey yapılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar