karakedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 settings > control panel > Scheduled Tasks > add scheduled task buraya girip next tuşuna tıklıyoruz, oradan browse diyip daha önceden yarattıgımız bir winamp playlisti seçiyoruz, her gün sabah 7 de çalışmak üzere ayarlıyoruz. ve sabah 7de istedigimiz şarkılar ile uyanıyoruz. uykumuz çok agırsa winampin surekli yeniden çal opsiyonunu da aktif ediyoruz. anakartınızın biosu eger destekliyosa ve cidden gerekiyorsa biosdan wake on 6:50 yapıyoruz, ki gecenin bi körü elektrik giderde bilgisayar kapalı kalmasın. basit bir şey ama benim yeni aklıma geldi, zaten her gece açık bırakıyorum bilgisayarı, barim bi işe yarasın. kara "evet hayatım bilgisayar oldu koycam bole işe" kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben bi ara müzik ile uyanma hedesini kullanıyordum ancak cok uykulu olunca ninni gibi geliyor o :p o yüzden telefon en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bilgisayarda birden fazla kullanıcı varsa, açılışta şifre neyin girmek gerekiyorsa durum çok karışıyor :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 iyi de adminim kedim abi bu winamp açılınca direk şarkı çalmıyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet, o yüzden winamp'ı degil, winamp ile oluşturdugunuz mp3 playlistleri çalıştıracaksınız. bu dosyalar zaten winamp ile eşleştirilmiş olduklarından calışmaya basladıklarını winampı kendileri otomatik çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 okey tamam herşeyi full çalışıyor. teşekkür ederiz. [signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 29 Ekim 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 winamp.exe /play şeklinde play parametresi ile çalıştırırsanız açılır açılmazda çalar. zamanında az kafayı yedirtmemişti :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar