Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 İlişikte ki linkte görebileceğiniz gibi bu haftasonu esaslı savaş olacak Sadece bu hafta ile kalmayacak gibi. Pazar gününü pazartesi sabahına bağlayan gece de Felluca YEW'de orc kanı akıtıyor olacağım. Gelmek isteyenlere duyurulur ! http://www.atlantic-orcs.org/yew2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Gelemeyn dop olsun. Hafta sonu bacanaklarda kalma planını iptal edicem galiba :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 İmza yaparım o mesajını abso.. ;) Bu arada bende geri dönmeyi düşünmeye başladım osi ye.. Hazır pingler de düşmüş.. 700pingle pvp(!) yaptığım günleri falan hatırladım, 200 pingle dağatırım ortamı dedim kendi kendime.. :) Fakat accountu satmıştım ben.. Ona yanıyorum... Kum un organizasyonları unutulmaz.. :) Katılacak olan herkese iyi eğlenceler... [signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. [Bu mesaj Eno tarafından 29 Ekim 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ana lol bunlar bloodreaver clan lol atl orcs tabi tabi hahah og'din i iyi hatirladim eskilerden..esasli savasmis hakkaten..hehe ey be fish steak dizerek yere tuzak kurdugum gunler akla geldi[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 29 Ekim 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar