Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 siz ikiniz birden bbg melihin klonlarısınız zaten :-P uahah[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Nukem_Verite, 21 May 2003 14:22 tarihinde demiş ki: kimseye benzemiyorum. Bu yüzden bütün kızlar hasta bana eheh[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. sen bi ara bonus a benziyodun hala benziyo musun bilemem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 çoook uzaktan montoyaya benziyom.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 walla bi kere bastım :? [Bu mesaj Ra_d tarafından 25 May 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 arcane resmimi gördün mü ki ? :)[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 sana , evet evet sana benziyorum¿[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Teoman a benzetiolardı ama saçlarımı kestirdiğimde kargo nun solisti (adını unuttum) ona benzetiolardı ne alaysa :)[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Halfmumi, 25 May 2003 03:48 tarihinde demiş ki: Xmen deki Wolwerine Favoriler ve Saçlar uzun olunca aşırı derecede benzetiyorlar ehe...Arklar Logan diyecek yakında :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! bıcak ayarliyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 offspring bateristi ile james hetfield karismis draven olmus[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 peki adam olmuş mu ? :P eheueuh[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hayir, olmamis :P[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 skallarımı uzattığım dönemlerde (ki tam hacı oluyorum o günler) tereddütsüz alişan a benzetenler var ama son zamanlarda bu sayı iyice azaldı bunun yanında bir tane de arkadaşım var eğer onlar sayılıyorsa arkadan tamamen aynı kişiymişiz deniyor[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar