Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler bayanlar bana bir yardım

senko

Öne çıkan mesajlar

ehue eyw :)

beyler bayanlar
ikiye indirdim gibi seçenekleri

A evi başkent kampüsünün yanında full güvenlikli açık kapalı otoparklı, 4+1 2 banyo 3 tuvalet 4+1 ev. 650kira + 250 aidat.

B evi park caddesinin hemen arkasında açık otoparklı güvenlik yok, 3+1 ev. ama odalar nispeten küçük, 2+1 olsa olurmuş yani. bunun da fiyatı 850 + 250 aidat.

ümitköyde 1 tane 3+1 buldum, gordion alışveriş merkezine bakan 3+1 1100 kira + 230 aidat vardı. bir de yine ümitköyde 1+1 eşyalı 1300 + 240 aidat olan ev vardı.

bahçeli kafadan iptal zaten, 25 - 30 yıllık evlere 800 kira biçiyorlar ki evin mutfağı leş halde, banyo da bi duşakabin bile yok.

yarın vaktim olursa dikmen taraflarına da bakıcam biraz, oralarda bulunur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde incesuda 1+1 500 3+1 350 2+1 450 gibi fiyatlar görmüştüm bir emlakçıda. Oralarda bakarsan bulursun diye tahmin ediyorum. Tunalının çevresine bakın yada. Tunalıda 1+1 600 kira + 200 aidat arkadaşım kalıyor. Başta stüdyo olarak kullanıyordu bu fiyata burda ev kaçmaz dedi şuan bir oda kendi odası 1 oda kayıt studyosu koridoruda küçük bir oturma odası :D
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ankara'da olur öyle.

Lüks olsun istemiyorsan Cevizlidere civarına bak. Uzak da değil hem. Orada bulursun 500-600 civarına 1 ya da 2 oda evler. Öyle dökülen bir semt de değil, otorulur.

gerge 500e yok ev ya, kotlu veya bahçe katı fln var, onlarda benim gibi pimpirikli adama olmaz.

güzel evler 800 - 1100 aralığında orda da, evler güzel ama mutfak olsun banyo olsun. ama işte 800 vereceksem konutkent taraflarında çıkmak daha mantıklı geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara gibi bi yerde arkadaş çevrenin nerede odaklandığı çok önemli aslında. Tunalı - kızılay civarında takılacaksan ve arkadaşlarında oraları tercih edeceklerse hiç konutkent, ümitköy ve ötesini düşünme. saat 23 den sonra dolmuş zor bulunan otobüsün şansına geleceği memleket burası.
yarın bi gün tunalıya kızılaya arabasız gideyim, istediğim gibi içeyim dersin millet muhabbete devam ederken "22.30 da ben kalkayım son otobüse ehe" dersin içine koyar.

o yazdığın paralara 1k ya falan dikmen vadisinden ev tutarsın.

öveçler, çevizlidere, karapınar buralar hep yeni dairedir. nispeten daha elit çevre için çukurambar a bakabilirsin ama biraz pahalıdır. fakat yeri çok güzeldir. kızılaya 5 dk lık mesafedir çalışacağın yere de çok yakındır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...