Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orjinal testerlar bay/bayan

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

kokunun kendisi
sisedeki yazılar
kapagin icinin sekli

mesela bazi markalar siseye kabartma yazar bazisi sticker seklinde yapistirir bazılarının kapak icleri parfumun fısfısını gayet sıkı bir sekilde tutacak sekilde dizayn edilmistir bazıları sadece kapatmak icin vsvs

orjinal testerde ankarada rakibim yok bir kez daha gordum :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben geçen sene izmir fuara gelen bi adamlardan almıştım 2-3 ufak şişe deneme maksadıyla, orjinal tester diyordu ve aşırı ucuzdu pazarlık yapınca. aldım eve geldim orjinal çıktı hakkaten çok da iyiydi kokular hala bitmedi o şişeler

geçen yine geldi aynı adamlar bu sefer 400 liralık bi ton şey aldım ona buna, 1-2 tanesi hariç hepsi fos çıktı. maalesef orada tezgahın başında zaten bütün kokular birbirine girmiş oluyor hiç bişeyin kokusunu alamıyorsun anlaşılmıyor :/ yalnız şöyle bişey var, aldığım diesel only for brave'i eve geldiğimde benim eski orjinal şişedekiyle karşılaştırdım, koku birebir aynı. şişe de orjinal gibi duruyor zaten. fakat 1/10 orjinal doldurup içine su mu katmışlar ne katmışlarsa kalıcılığı 1-2 saat anca.

neyse aradan 1-2 tane sağlam çıktı en azından dsfsd daha da adamlardan bişey almam zaten
Sosyal ağlarda paylaş

dogrudur hocam tezgahta zaten kokladigindan bisey anlamazsin parfumerilerde serit kagitlar var onlardan alican kokuyu sıkıcan dolanıcan sonra 1 saat sonra fln gene aynı koku varsa cop demektir sıktıgın parfum
mesela chanelin coco isimli bagyan parfumu var millet ilk sıktıgımda iyyy haci yagi olm bu oeeyk fln dedi 1 gun sonra aynı kokuya ohhşş karı kokuyor lan bura dediler :D
yani ozetle orcinel parfumler kokusunu genelde zart diye vermiyor sıkıldıgında
Sosyal ağlarda paylaş

malumunuz oldugu uzre 14subat yaklasirken kampanyayı da patlatayım dedim kieve de ekstra para ciksin deyu buyrun guncel fiyat listesi + kampanya

bagyan:

1-Chanel-Coco Chanel 100ml 100tl
2-Givenchy-Amarige 100ml 80tl

irkek:

1-Christian Dior-Fahrenheit 32 100ml 90tl
2-Guerlain-L'instant de Guerlain 125ml 110tl
3-Ralph Lauren-Polo Blue 40ml (sıfır) 55tl
4-Avon-015 50ml 35tl (sıfır)
5- GA Black Code 75ml 80tl
6- YSL La Nuit 100ml 110tl
7- Paco Rabanne 1M 100ml 90tl
8- CD Higher Energy 100ml 100tl
9- GA Attitude Extreme 50ml 75tl

simdi efenim kampanya da su sekil 75TL+ herhangi bir adet parfum alana ikinci parfum %30 indirimle nasil ama bence cok iyi evet evet benjamin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
guncel liste

1-Chanel-Coco Chanel 100ml 100tl
2-Givenchy-Amarige 100ml 80tl

irkek:

1-Christian Dior-Fahrenheit 32 100ml 90tl
2-Guerlain-L'instant de Guerlain 125ml 110tl
3-Ralph Lauren-Polo Blue 40ml (sıfır) 55tl
4-Avon-015 50ml 35tl (sıfır)
5- YSL La Nuit 100ml 110tl
6- Paco Rabanne 1M 100ml 90tl