pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bakın sizin icin bugun ayranci pazarını gezdim tester fiyatlari icin - cogu da orjinal degildi ha - adam 30ml hugo boss boss a 50TL dedi utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kokunun kendisi sisedeki yazılar kapagin icinin sekli mesela bazi markalar siseye kabartma yazar bazisi sticker seklinde yapistirir bazılarının kapak icleri parfumun fısfısını gayet sıkı bir sekilde tutacak sekilde dizayn edilmistir bazıları sadece kapatmak icin vsvs orjinal testerde ankarada rakibim yok bir kez daha gordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi ben geçen sene izmir fuara gelen bi adamlardan almıştım 2-3 ufak şişe deneme maksadıyla, orjinal tester diyordu ve aşırı ucuzdu pazarlık yapınca. aldım eve geldim orjinal çıktı hakkaten çok da iyiydi kokular hala bitmedi o şişeler geçen yine geldi aynı adamlar bu sefer 400 liralık bi ton şey aldım ona buna, 1-2 tanesi hariç hepsi fos çıktı. maalesef orada tezgahın başında zaten bütün kokular birbirine girmiş oluyor hiç bişeyin kokusunu alamıyorsun anlaşılmıyor :/ yalnız şöyle bişey var, aldığım diesel only for brave'i eve geldiğimde benim eski orjinal şişedekiyle karşılaştırdım, koku birebir aynı. şişe de orjinal gibi duruyor zaten. fakat 1/10 orjinal doldurup içine su mu katmışlar ne katmışlarsa kalıcılığı 1-2 saat anca. neyse aradan 1-2 tane sağlam çıktı en azından dsfsd daha da adamlardan bişey almam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 dogrudur hocam tezgahta zaten kokladigindan bisey anlamazsin parfumerilerde serit kagitlar var onlardan alican kokuyu sıkıcan dolanıcan sonra 1 saat sonra fln gene aynı koku varsa cop demektir sıktıgın parfum mesela chanelin coco isimli bagyan parfumu var millet ilk sıktıgımda iyyy haci yagi olm bu oeeyk fln dedi 1 gun sonra aynı kokuya ohhşş karı kokuyor lan bura dediler :D yani ozetle orcinel parfumler kokusunu genelde zart diye vermiyor sıkıldıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 malumunuz oldugu uzre 14subat yaklasirken kampanyayı da patlatayım dedim kieve de ekstra para ciksin deyu buyrun guncel fiyat listesi + kampanya bagyan: 1-Chanel-Coco Chanel 100ml 100tl 2-Givenchy-Amarige 100ml 80tl irkek: 1-Christian Dior-Fahrenheit 32 100ml 90tl 2-Guerlain-L'instant de Guerlain 125ml 110tl 3-Ralph Lauren-Polo Blue 40ml (sıfır) 55tl 4-Avon-015 50ml 35tl (sıfır) 5- GA Black Code 75ml 80tl 6- YSL La Nuit 100ml 110tl 7- Paco Rabanne 1M 100ml 90tl 8- CD Higher Energy 100ml 100tl 9- GA Attitude Extreme 50ml 75tl simdi efenim kampanya da su sekil 75TL+ herhangi bir adet parfum alana ikinci parfum %30 indirimle nasil ama bence cok iyi evet evet benjamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 nickin de pascal ya abi tam zenci parfümcüler gibi olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 diesel fuel for life getir artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 dkny be delicious getir alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Siparis almiyorum sunu getir su olsa alirdim temali mesajlariniz mlsf auto-ignore a giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gencler persembeye az kaldi bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hunharca aplarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 oyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Cakma olmadigini kanitlarsan seni yolunmus kaza cevirecek kizlar taniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 birkac foto koyayim ama fis fatura tarzi bir sey yok ysl 1M 1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 +++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 apapapapapapap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 pascal elinde viktor & rolf spice bomb var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 farkli urun olunca guncelliyorum listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 pascalnouman said: Siparis almiyorum sunu getir su olsa alirdim temali mesajlariniz mlsf auto-ignore a giriyor. bunu dediginden beri küsüm sana. o yuzden mizu gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 urunlerimiz haydar dumen onaylidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 guncel liste 1-Chanel-Coco Chanel 100ml 100tl 2-Givenchy-Amarige 100ml 80tl irkek: 1-Christian Dior-Fahrenheit 32 100ml 90tl 2-Guerlain-L'instant de Guerlain 125ml 110tl 3-Ralph Lauren-Polo Blue 40ml (sıfır) 55tl 4-Avon-015 50ml 35tl (sıfır) 5- YSL La Nuit 100ml 110tl 6- Paco Rabanne 1M 100ml 90tl 7- GA Attitude Extreme 50ml 75tl kampanya da sona ermistir katilan herkese tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 siparisler elimde pascalcim.. farkli notalar cok net alinabiliyor zaman icerisinde akorlarin degismesi de soz konusu..kalicilik konusunda birsey soyleyemeyecegim su anda..genel olarak fena degil..meraklilarina duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 eyvallah hocam sıcak havalar yaklasirken dior cok yerinde bir tercih oldu ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar