aytugselcuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Arkadaslar okudugum evde yatmakta olan kitaplarimi satmak istiyorum.Bir cogu bir kez okunup kitapliga kaldirilmis kitaplardir ve herhangi bir yipranma yoktur. Belgariad Serisi Ejderha Mızrağı Destanı - Efsaneler Üçlemesi - İkinci Nesil - Yaz Alevi Ejderhaları etc. Harry Potter Serisi İblis Savaşları Serisi Kara Kule Serisi Moira Serisi Percy Jackson ve Olimposlular Pern Serisi Ravenloft Serisi Shannara Efsanesi Otostopcunun Galaksi Rehberi Yüzüklerin Efendisi Zaman Çarkı Genel olarak kitaplarin gidisati hakkinda bilginiz olmasi icin bir kismini yazdim.Bunlarin haricinde seri olmayan kitaplarda var.Cidden satin almak isteyenler olursa iletisime gecsinler lutfen. Ticaret amaciyla kitaplarini satan birisi degilim.Yil sonu yurt disina tasinacak bir ogrenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Şehir nedir? Fiyat olarak ne istiyorsun birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytugselcuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ankara'da oturuyorum.Aklimda bir fiyat yok. Siz hangi kitaplari almak istediginizi belirtin orta yolu bulalim. Eger talep olursa bir kac gune tum kitaplari detayli olarak yazmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bi lkaç seriyi alabilirim hocam tam liste verirsen süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 turkce isimleri yazmissin o yuzden sorayim. turkce mi ingilizce mi kitaplar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytugselcuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Innuendo said: turkce isimleri yazmissin o yuzden sorayim. turkce mi ingilizce mi kitaplar? Evet kitapların hepsi türkçe ve bir kez okunup kitaplığa kaldırıldı. Ankara'ya daha yeni geldim, en kısa sürede resimleri eklemeye başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 neden bold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytugselcuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaaa said: neden bold? Vanilya neden böyle güzel kokar? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 çok çirkin lan. bold bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 elric destanının 5. kitabı var mı? gormenghast serisi? sandman sayıları? Bunlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Karakuleye talip olabilirim ama once bakmam lazim sanirim bbnde ilk kitap vardi ama emin olamadim. Birde iblis savaslari tamamlandimi? Tamamlandiysa onada bir fiyat alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Yüzüklerin efendisi tek cilt olanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kara Kule kaç para? Gerçi ÖM yolladım ama kaç para? Buradan sorsam kaça olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ravenloft serisine talibim, ankaradayim , musait olunca om atabilirsin, yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Edit: hoh adam ayin 8 inden beri foruma ugramamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buket Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 harry potter serisine talibim ankada oturuyorum eldende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar