keneagan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 20 milyon goldu 400 liraya satıyorum. 10 milyon olarak almak isterseniz 230 liraya, 5 milyon olarak almak isterseniz 120 lira, 1 milyon olarak almak isterseniz 25 liraya. irtibat için [email protected] battle.net ekleyebilirsiniz. Server EU serverı bu arada. Daha ucuza satan mı var? kanıtıyla gelin ondan da ucuza satayım efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 shal senden daha ucuza satıyor 15 m 250 lira senden bi adım onde neden senden alsın insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 çünkü ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ciddi alıcı çıkacaksa fiyatta anlaşılınır. edit-imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ilk mesajı editleyemiyorum nedense. ancak buradan söyleyim. 20 milyon gold fiyatını 300 TL'ye düşürdüm. 10 milyon 200 lira 5 milyon 100 lira yeni fiyatlar bunlar bundan da ucuzu yoktur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Öncelikle iyi satışlar. Satışı baltalamak için değil de kişisel merakımdan soruyorum. Bu kadar diablo gold u arzı var fakat bu oranda talep varmı onu merak ediyorum. Yani böyle giderse fiyatı çok düşecek gibime geliyor. Yani bu işin sonu ah da item gördüm gold lazım hemen almalıyım tarzında birşeye gitmeli yoksa bütün goldlar elinde kalır milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Altın satılmıştır. İlgi için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar