SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 mmr:1592 kd:1.22 leave:%2.4 ama 3580 match var Acc icons:dat ass-heart japan-portal key-rage face-shroom Name color:diamond blue color Symbols:100 heroes-south africa-legacy Annauncers:BreakyCPK pack-british gentlemen pack-flamboyant pack-pudding pack Taunt:gore taunt-heavy metal taunt-kongor taunt-tombstone taunt 2-3 tanede courier var alt avatars:peb-hammer-legi-pred-tundra-glad-sb-mb-valk-engi-silluet-poly-tempest-pyro-vindi-ws-bub-bomb-empath-kraken-pest-magmus-gaunt-fa-flint-glac-voodoo-succ-sr-mrmdon üşenmedim yazdım fiyat:150 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 stat reset kaç para tutuyo? leave lerde resetleniyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 stat reset 20$ leaveler de 0'laniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 off 20$ cokmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 SNA1L said: off 20$ cokmus ya leave olmadıktan ve kd çok düşük olmadıktan sonra stat resete gerek yok bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 valla bence fena degil kd leave fln..hep support oynadim kd bukadar oldu onlarda full ks :D buarada yazmayi unutmuum bazi alt avatarlarin 2farkli versiyonuda var bazilarida limited fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 içindekilerle güzel fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erywer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 en son kaç olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar