Pipet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 amauha selcuk abv ben de eine köfteli möfteli bişeyler hatırlıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 screwy said: ben iel cıkıslı oldugum icin almanca kitap dagarcıgım cogunlukla 2. dunya savası uzerine, bi de barok var baska edebiyat olmamıs almanya da. bize okutulan kitapları sayıyım. Die Welle(cok iyidir bu arada filmi de baya iyi Jurgen Vogel abimiz akıyo) Am kurzeren Ende der sonnenallee(2. dunya savası sonrası gencler sevisiyo duvar muvar) Physiker(bu sayko bi kitap) Der Vorleser(bildigin The reader filmi de var kitabı ayrı bi gaddar) bu ikisi + stolperschritte okumuştuk ki stolperschritte dünyanın en gereksiz ve depresif kitabı filan yani okumuşlardı ben bi tek son sene physiker okuduydum abitur kasıyodum cunku güya 3 yazılı 4 sözlü geldi 4le geçtim abituru şimdi de almanyadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İch habe wohnung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 4 gewinnt mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hıyar herif bari i'yi küçük yap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İpad kendi buyutuo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hıyar ipad o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 İ yerine I yap yani çok mu zor anlamıyorum ki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 I cok zor yerdeymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 i yi yukarı çekince ı yapıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 I. I. I oha habi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ahahaahhah noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ipadimiz yok adamdan iyi biliyoruz bu ne rezillik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ben de deutsche für auslander diye mor bi kitap var arada bakıyorum ben de lisede 5 sene uni de almanca-IV e kadar aldim gene de unuttum cogunu yani cok dandik bi dil ogrenebilite acisindan konusmada fena degil dutch felan cok fena almancaya gore kaba gelmiyor bana hic almanca ja woll ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 lan 3 sayfa olmuş 3 tane işe yarar kitap önermemişiniz anca zor boşver şu bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi öyle kendi kendine ögrenilicek bi dil değil almanca nikolai hel misiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 almanca öğrenilecek bi dil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar