BaaL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben de aldım kendisinden gold. çok güvenilirdir kefilim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Satılmıstır Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 vay anasını. çıkarıp 250 verdi mi şimdi birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 çıkarıp masaya vurmuş işte 1 200 1de 50lik banknotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ahmedinejad said: vay anasını. çıkarıp 250 verdi mi şimdi birisi? Neden bukdar şaşırdın anlamıs degilim bu fiyata okadar gold cok ucuz senheralde gold fiyatlarınan haberin yok sen alamıyabilirsin ama alan cok var buna emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ne biliyim beni dövseler şu durumda o kadar para vermem. eninde sonunda bir yarışın olmadığı single player oyunda bir kaç hafta bekleyip fiyatların düşmesini beklemek yerine hunharca gold harcamak için oyunun kendi değerinin iki katını ödemek hiç akıl karı değil. alana hayırlı olsun ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kimini parası kıymetlidir kimini zamanı senin kıymetli paranı adam benim bu farmı yaptıgımın onda birinde kazanıyorsa emin ol acımadan harcar bende olsam harcarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar