shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 15 m mevcut suan hepsini 300 ytl ilgilenenler Bsg#2864 kelesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Çok ucuz dedigin bumu diğer satıcılardan pek bi fiyat farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1 milyonu 14 euroya satıyolardı geçen evet pek bi farkı yokmuş haketen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 daha ucuza warsa ordan alırsın trolemeye gerek yok arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ucuz olarak iddaa ettiğin şeyin arkasında nede güzel duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bana surda su fiyattan daha ucuza stan varmı gostririmisin Sen ancak bos konus mumkunsede trolemye devam et suan 14 Euro dan satılan goldun 20 tl ye veirnce ucuz degilse sen daah ucuza gel burda sat boş boş konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Diğer satan yerlerle aynı fiyata satarken sen sattığın şeyi nasıl ucuz olarak gösterirsin ben sana bunu soyluyorum? Dürüst olmaktan çok ötesin. 15 Million US $163.59 Senle aynı fiyata satan siteler var en azından belli ne oldugu? Sen kimsin sarı çizmeli mehmet ağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Poaco said: Diğer satan yerlerle aynı fiyata satarken sen sattığın şeyi nasıl ucuz olarak gösterirsin ben sana bunu soyluyorum? Dürüst olmaktan çok ötesin. 15 Million US $163.59 163.59 USD = 300.2858 TRY Senle aynı fiyata satan siteler var en azından belli ne oldugu? Sen kimsin sarı çizmeli mehmet ağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Diğer satan yerlerle aynı fiyata satarken sen sattığın şeyi nasıl ucuz olarak gösterirsin ben sana bunu soyluyorum? Dürüst olmaktan çok ötesin. 15 Million US $163.59 163.59 USD = 300.2858 TRY Senle aynı fiyata satan siteler var en azından belli ne oldugu? Sen kimsin sarı çizmeli mehmet ağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Diğer satan yerlerle aynı fiyata satarken sen sattığın şeyi nasıl ucuz olarak gösterirsin ben sana bunu soyluyorum? Dürüst olmaktan çok ötesin. 15 Million US $163.59 163.59 USD = 300.2858 TRY Senle aynı fiyata satan siteler var en azından belli ne oldugu? Sen kimsin sarı çizmeli mehmet ağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Sakin ol şampuan post kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 doubdouble post. sakin genşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 shal said: Bana surda su fiyattan daha ucuza stan varmı gostririmisin Sen ancak bos konus mumkunsede trolemye devam et suan 14 Euro dan satılan goldun 20 tl ye veirnce ucuz degilse sen daah ucuza gel burda sat boş boş konusma Her laf edene boş boş konuşma, trolleme şu bu İyi kimse bişey söylemesin laf etmesin, o zaman foruma yazma sen de, git alışveriş sitelerine yaz altına yorum yazılamayacak sitelerde sat hey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Sorunların var heralde senin ben bu atıgın spam posttan bunu anladım Mümkünse daha faxla spam yapma alıcak arkdaslar zaten alıyor sen kendi dunyanda yasamaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Poaco said: Ucuz olarak iddaa ettiğin şeyin arkasında nede güzel duruyorsun. bu adamı takdir ettim ayrıca bu d3 gold olayının boku çıktı sadece paticikte değil hangi foruma baksanız aynı muhabbet 1m 2dolara kadar düşer boylesine rant varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Gidip o sitelerden alısveris yapamk istyeyenelrede ozel msg link atarsın ordan alırlar aslan parçası biraz relax adam kavga ediyor ne eneteresan insanlar var yazık..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ramazan senide takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Hepniz taktirliksiniz cidden acaba bukadar konsusupta bakın surda bu fiyatın altında vardı diye bir msg atın ama yorum yapmadan.Alıcak arkdaslara yardım etmis olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 insanlar nasıl olurda shal 300 liralık goldu bukadar kısa sürede kasabilir bu bir yetenek demiyolar oyuncuların kafalarında az çok nasıl gold kasılacağına dair fikirler olusuyor herkez bu konuda kendinden umutlu bende kasarım diyor insanlar açıkcası eu forum ve sell sitelerinden işte bak burada bukadar euro diyipte oraları fiyat konusunda referans göstermek doğruda değil bu işin kişi başına milli geliri asgari ücreti tüfesi vs vs si var bundan dolayı paticik insanı satıcının daha makul olmasını bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1m maksimum 10 tl olmalı. 5-10 civarında da gitmeli. şimdiki fiyatlar çok şişkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 gereksiz mesajları temizledim sakin devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ahmedinejad said: 1m maksimum 10 tl olmalı. 5-10 civarında da gitmeli. şimdiki fiyatlar çok şişkin. Bu zamanla olucak seyler ben suanki piaysa neyse onu takıp ederek ayzıyorum .Evet belki 1 ay sonra 5*10 tl olucak ama suan oyle bir fiyat yok ben burda satmaya calsıyorum kimseye zorla alsın demiyorum araştırsın fiyat uygunsa alsın degilse yada daha uygun bir yer varsa onu yazın ordan alsın .Suanki fiyatlar cok pahalı demekle olmuyor hersey zamanla olur .parası olana cok ucuz bu kisiden kisiye degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 şu an için normal zaten. senin için demedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Piyasanın altında rakam yazıyorum ona ragmen bin turlu isyan var analamdım nasıl is bu sen sat diyorsun onada karsılar bir orta yolu bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 15 m 250 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar