VanillaSky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Öncelikle Merhabalar.. Diablo 3 EU serverlarında gold satışı yapan 'Sound Game' hızlı güvenilir ve ucuz fiyatlarıyla gÖzde bir ticaret platformudur. Bizimle Diablo 3 keyfini yaşamak ve dilediğiniz eşyaları üstünüze giyerek oyunun tüm zevkini doyası çıkarmak isterseniz fiyatlarımız şu şekildedir. 100 K GOLD = 2.5 TL 1 M GOLD = 24 TL 2 M GOLD = 45 TL Ödemeyi Yapı Kredi Bankasından yapmanız gerekmektedir. 7/24 kesintisiz alışveriş yapabilme olanağına sahipsiniz. Bilgileri arayarak Öğrenebilirsiniz. Ulaşım: 0543 641 61 01(Turkcell) E-mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 VanillaSky said: Bizimle Diablo 3 keyfini yaşamak özür dileyerek sorucam, goldu beraber mi kasıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Laraken said: VanillaSky said: Bizimle Diablo 3 keyfini yaşamak özür dileyerek sorucam, goldu beraber mi kasıyoruz? bende orda takıldım zaten yoksa hemen alırımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 usahufahusfsafuashufsa ekran bira oldun lan saufasfahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 üf senko çok sertsin, bu saatte bile bira içiyor erkek. ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 uyuyamadım ya bir anda da kendimi liquid tension experiment'in 2 saatlik bir performansında buldum. çok güzel gidiyor walla bira cips oturun sizde izleyin/dinleyin http://www.youtube.com/watch?v=RUaSi0raSiY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar