bya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Yeşil pasaportumun süresi 23 kasımda dolacak, 4 ağustosta bir haftalık Fransa'ya gitmek istiyorum bu pasaportla. Ama merak ediyorum en az 6 ay geçerli pasaport isteyip sorun çıkarırlar mı diye? Benzer bir tecrübesi, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ACCESS DENIED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bence bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 benim yeşil pasaportun bitmesine 11 ay kala gittim birşey olmadı ama giderken havaalanında hatırlatıyorlardı sürekli bitmesine az kaldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Ohe benimki de 23 Kasım'da bitiyor. İkizim misin sen benim? Genelde 6 ay muhabbeti vardır, en doğrusu arayıp öğrenmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar