Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eski bir datenbank var elimde. bunu yeni servera yüklemek istiyorum. yükledikten sonra bir komut giriliyordu hatalari vs ayiklamak icin db... felan gidiyordu bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 DBCC CHECKDB hatirladim :) belki baskasinda lazim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tesekkurler benimde ihtiyacim vardi ben bunun bi dokumantasyonuna bakiyim :) http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms176064.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 burda önemli nokta komutu sonrasi bütün loglara bakman. arada kirzmi ile hata geliyorsa. yaninda hangi komutla düzeltebilecegini yaziyor DBCHECK update etc. log bazen cok uzun olabiliyor sabirla bakmak lazim. yoksa basin cok agrir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dbcheck aslında tavsiye edilmeyen bir yöntemdir, uzun zamandır adam gibi kullanmadığım ve eğitim vermediğim için moclara bakıp kısaca yazıcam kısmetse <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar