fde Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 İyi bi tenis oyunu almak istiyorum beyler sağdan soldan araştırdım piyasada virtua tennıs,ea grand slam ve top spin diye 3 oyun var galiba ,hangisi sağlamdır fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 top spin al direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 virtua tennis pc'de de var, oynuyoruz çatır çatır güzel baya. ama sen ps'ye özel bişey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 top spin çıkalı fazla oldu mu ? 1 ay oynadıktan sonra yenısı cıkmasın da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 top spin net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 top spin 4 son versiyonu. çıkalı 1 yıldan fazla olmuştur. ps3 oyunculardan (feza falan) 40-50 tl ye bulursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valla gittim aldım direk top spini hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Başlık yanlış okunabiliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 vaperon said: Başlık yanlış okunabiliyor. :D tam olarak bunu demeye gelmiştim. Tavsiye üzerine gelen bişey mi bu diyecektim sdfsdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Baslıkla ılgılı suphelerım vardı zaten bunu yazmaya bırının gelecegnı dusunuyodum :D. Oyunu tukettım resmen salıdan berı toplamda 20 saat olmustur oynayalı baya guzelmıs tavsıye ıcın tekrardan tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar