fde Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 İyi bi tenis oyunu almak istiyorum beyler sağdan soldan araştırdım piyasada virtua tennıs,ea grand slam ve top spin diye 3 oyun var galiba ,hangisi sağlamdır fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 virtua tennis pc'de de var, oynuyoruz çatır çatır güzel baya. ama sen ps'ye özel bişey al.
fde Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 top spin çıkalı fazla oldu mu ? 1 ay oynadıktan sonra yenısı cıkmasın da :D
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 top spin 4 son versiyonu. çıkalı 1 yıldan fazla olmuştur. ps3 oyunculardan (feza falan) 40-50 tl ye bulursun bence.
fde Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valla gittim aldım direk top spini hadi hayırlısı
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 vaperon said: Başlık yanlış okunabiliyor. :D tam olarak bunu demeye gelmiştim. Tavsiye üzerine gelen bişey mi bu diyecektim sdfsdffds
fde Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Baslıkla ılgılı suphelerım vardı zaten bunu yazmaya bırının gelecegnı dusunuyodum :D. Oyunu tukettım resmen salıdan berı toplamda 20 saat olmustur oynayalı baya guzelmıs tavsıye ıcın tekrardan tesekkurler
Öne çıkan mesajlar