Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 SATILIK CASPER Nirvana W765S MODEL: W765S ST.KODU: CPK.T450-2H25S http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/casper/cpk-t450-2h25s-p41943412/ozellikler.html Sağlaması için aygıt yöneticisinden bakıcam lakin dediğim gibi ekran kararıyor. Aletin tek sorunu bilgisayarı açarken ekran geliyor fakat 0.5 saniye sonra kararıyor ekranda bir sorun var sebebini bilmiyorum dileyene bu şekilde dileyene yaptırıp satabilirim. PLAYSTATION 3 120GB SLIM Ürünün garantisi devam ediyormu bilmiyorum ama sony garantili ürün faturası falan duruyor sanırım spot ürün değil, yanında UNCHARTED 2,MODERN WARFARE 2, FALL OUT 3, GT5 PROLOGUE , PES 09 verilicek hiçbir sorunu yok cihazın servise falanda hiç gitmedi temiz makine kutusu falanda mevcut SONY HANDYCAM DCR-HC27E modeli, toplamda 3 saat kayıt yaptım yada yapmadım kutusunda duruyor hala ---------------------------------------------- Fiyat olarak ne yazcağımı bilemedim masaüstü kurucağım için şu anda taking offers. EDİT : PC özelliklerini yanlış yazmışım sıkıntı olmaması açısından koduyla vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ps3 e 100 lira vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kamera icin TR fiyati bulamadim adam akilli 150 kagit calisir benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Laptop fiyat 400tl olarak belirledim. Handycam için jedi ile anlaşıcaz sanırım. Ps3 halen satışta. İşlemci veya ekran kartı ile takas olabilir ps3, eksiği fazlası nakit tamamlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Ps3 için 500 lira diyorum oyunlarla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 PS3 OYUNLAR OLMADAN 380 TL OYUNLARLA BERABER 450TL OLMUŞTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ps3 oyunlarla birlikte satıldı, laptop pedere satıldı lOLOLol Handycam halen satışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar