Kewl Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Arkadaşlar oyunu bırakmak zorunda olduğum için biriktirdiğim goldları satıyorum.15m goldum var ve fiyat olarak 500 lira düşüyorum.1m 1m gibi satmak istemiyorum o yüzden toplu satıcam.ilgilenenler pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 oyunu bırakıyosun fakat sadece goldları satıyorsun doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 atma recai hepimiz din kardesiyiz. ayrica 500 lira nedir oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 vadaa said: oyunu bırakıyosun fakat sadece goldları satıyorsun doğrumudur ? evet doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 TL ne kadar değer kaybetmiş oha. Diablo gold euro'yu geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar