ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 nebulayı c/p etmişler buranın isminide c/p yaparken araya u girmiş o gitmiş felan bişiler olmuş adamların hikayesi felan bile var hani :)[signature][hline]deviL|may|Cry
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: HerenIstiaron, 26 Ekim 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Ben elimden gelse şimdi SNN scriptlerini değiştirmeden açmak isterim. Hayalimdeki server o işte ben de gelir oynarım yani,hiç düşünmem[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bunlara Ödülde Vermek Lazım Xharloan. Baksana Hikaye Yazma Kabiliyetleri Var Gerisi c/p :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 olimpus uo şardı açılmıştır. arkadaşları buraya hikâyetör olarak almayı düşünüyorum. :D Olimpus muş allah bilir msndekilerin hepsini sokup deniyorsur hadi beyler rekora gidiyoz millet haydii 5dk lığına da olsa girin servera.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar