Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oyun tamamen skill atma üzerine çünkü
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 fazladan 2 skill eklenince aşırı komplike bir hale geliyor oyun öyle deme
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 moba oyunda account lvl kasıp ek skill açmakta şahane cidden. adamı kesemiyorsun neden? çünkü o senden 2 gün fazla oynamış bonus skill/rune her neyse ondan açmış
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 öldüğünde gold gitmemesinin mantığı nedir hala anlamış değilim
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 keldron said: Gercekten 4 skillden 2si aktif (biri de ulti) herolar devam mı dotada gerçekten tek tusa basarak inanılmaz seyler yapabilirsin,summoner spell falan da yok ama deny vardı pardon.Pro bi nidalee oyuncusu asla göremeyeceksiniz dotada ama deny vardı onu hep unutuyorum zaten baska arguman da yok. Dota'da kullanılabilen itemler lol'dekilerden çok daha fazla etkiliyor oyunu. Force staff,meka,dagger,hex vs. lolde oyuna başlarken ekstra aldığın beleş 2 skilli,dotada item olarak kasıyorsun.. Pro nidaleeymiş, loldeki sistem zaten hero parası biriktircem diye aynı heroyla haftalarca oynatıyor sonra pro oluyosun, ama hero prosu jasgdfjh
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Dota'nin ustunlugu, komplikeligi denydan gelmiyor tabii ki. Buradaki casual oyuncular arasindaki tartisma da son derece anlamsiz. Hangisini begeniyorsaniz onu oynayin. Ha competitive duzeyde, e-sport olarak Dota'nin 1/10'u degil LoL. Olamaz da.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 keldron said: ama deny vardı onu hep unutuyorum ahah bütün dotacıların dönüp dolaşıp sığındığı argüman e o zaman dotada da ap yok, summoner spelller yok, bir iki item dışında arpen-mpen yok, her heroya ait pasif yok, cdr yok, gp/10 yok, elixirler yok, bir iki istisna hariç skillshot yok yok da yok anasını satıyım adamlar resmen w3 motor sınırlamalarına takılan 3mb lık oyunun aynısını 10 sene bir taş koymadan tekrar veriyorlar. ulan hon bile biraz bişeyler yapmaya çalıştı AMA DENY VAR
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: keldron said: ama deny vardı onu hep unutuyorum ahah bütün dotacıların dönüp dolaşıp sığındığı argüman e o zaman dotada da ap yok, summoner spelller yok, bir iki item dışında arpen-mpen yok, her heroya ait pasif yok, cdr yok, gp/10 yok, elixirler yok, bir iki istisna hariç skillshot yok yok da yok anasını satıyım adamlar resmen w3 motor sınırlamalarına takılan 3mb lık oyunun aynısını 10 sene bir taş koymadan tekrar veriyorlar. ulan hon bile biraz bişeyler yapmaya çalıştı AMA DENY VAR Hon'un kendi heroları bok gibi saçma ötesi. Hepsi op. Dota dediğinde yıllarda geliştirildi. Gayet güzel bir oyunda radikal bir değişikliğe gitmenin manası yok.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: keldron said: ama deny vardı onu hep unutuyorum ahah bütün dotacıların dönüp dolaşıp sığındığı argüman e o zaman dotada da ap yok, summoner spelller yok, bir iki item dışında arpen-mpen yok, her heroya ait pasif yok, cdr yok, gp/10 yok, elixirler yok, bir iki istisna hariç skillshot yok yok da yok anasını satıyım adamlar resmen w3 motor sınırlamalarına takılan 3mb lık oyunun aynısını 10 sene bir taş koymadan tekrar veriyorlar. ulan hon bile biraz bişeyler yapmaya çalıştı AMA DENY VAR summoner spell yok ama onlardan daha aktif olarak kullanılan bir sürü use item var,lol'de hatırladığım kadarıyla o kadar fazla use item yok.aynı zamanda lol summoner spell cd'leri reduce olmadan 200+ saniye,öyle her combatta aktif olarak kullanılabilecek bişey değil. pasiflere gelince öyle her heronun işe yarar pasifleri yok bazıları gayet çöp pasifler ayrıca dotada bazı herolarda 4 skill içinde pasif olan skiller var. bazı ultiler aghanim ile cdr yapılabiliyor,onun dışındaki skillerin çok fazla cd'si olmadığı için ihtiyaç duyulan bişey değil. gp10 dediğin saçma sapan noob friendly bir item zaten. elixir yok ama elixirden daha aktif rune'lar var.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 aganim ve refresh var fakat cdr yok cdr yok diye ağlayanlar olmuş. item kasamıyorsan buzlu kurbağının sucu ne? ayrıca 120sn üstü cdler bir elin parmakların kadar. -wtf oynayın en güzeli size
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: keldron said: ama deny vardı onu hep unutuyorum ahah bütün dotacıların dönüp dolaşıp sığındığı argüman e o zaman dotada da ap yok, summoner spelller yok, bir iki item dışında arpen-mpen yok, her heroya ait pasif yok, cdr yok, gp/10 yok, elixirler yok, bir iki istisna hariç skillshot yok yok da yok anasını satıyım adamlar resmen w3 motor sınırlamalarına takılan 3mb lık oyunun aynısını 10 sene bir taş koymadan tekrar veriyorlar. ulan hon bile biraz bişeyler yapmaya çalıştı AMA DENY VAR summoner speller item olarak var. ap sisteminin degisigi var dex kasıyosun falan cok vuruyo hero. mpen mal bi ability herkes oyun sonu carry diger turlu early mid late olarak heroları ayırıyosun buna baglı taktikler uretiyosun oyuna taktik diversitysi katıyo. her heroya ait pasif skille gerek yok uniqueness nerde? 4 active abilitysi olan la olmayan hero arasındaki fark nerde? gp/10 mal anlamsız bisey. Skil shot baya var, cdr ye katılıyorum lazım oyle bi item, elixir gereksiz bi sistem ne bu wowda flask mı iciyoruz yani? yukarda koca wot var ona karsı biseyler uret bari. "AMA DENY VAR" bi cozum degil.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Birde Hon bile biraz bişeyler yapmaya çalıştı mantığı nedir arkadaş. Hon Dota'yı yapmadıki baktı Dota çıkıyor kendince bişeyler yapmaya çalıştı. Icefrog zaten yıllarca Dota ile uğraşmış. Hala yeni oyun diyorlar anlamıyorum arkadaş. Dota oynanmıyordu artık grafikler eskidi mh herkeste açıktı leaverların önlemi yoktu serverlar b.k gibiydi falan falan. Bunun gibi bir sürü soruna çözüm oldu Dota 2. Yeni oyun yapıyoruz diyen mi oldu anlamıorum ki. Şuan Hon'a nazaran kill/death'i saklayarak wini ön plana çıkararak vs vs. adamlar tamamen teamplaye önem veren bir oyuncu kitlesi yaratmaya çalışıyorlar. Hatta başta mesela sadece Pusher yazıyordu herolarda sonra 2. 3. görevleri falanda koydular. Her pusher supportlamaz diye bişey yok oyuncu anlasın diye. Hon dediğin ruslara hergün op hero yapan 2 skillde adam kesen herolar yapan bir oyun. Hon bile demek ne kadar komik.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ahua neye yazıyım yazdığınız nerdeyse herşey yanlış lolda aktif olarak kullanılan on use item sayısı dotadakinden daha fazladır büyük ihtimal. şöyle bi düşündüm 10-12 tane en azından item var en basitinden doğru düzgün oynamadan sınırlı bilginizle eleştirmeye çalışıyorsunuz ama oyunu bilen birisi için çok komik kaçıyor hani oyunun eleştirilcek bir sürü yanı var ama birşeyler demeye çalışan herkes kulaktan dolma bilgilerle papağanlık yaptığı için adam gibi bir tane bile eleştiri yok cevaplanmayı hakeden
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 10 - 12 tane çok fazlaymış canım heal potlaarını da saydın mı?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hon bile denmiste, e zaten hon bile iyi lol den.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 uğraşma diye saydım, botlar ve bir kaç itemi saymadığım halde en az 25 tane active edilen item var dotada. 25>12, üzgünüm
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 lolde pek cik cik bir oyun ama cok kötü dövüyo dotayı yanı üzgünüm. deny deny. ay ilk 10 dakakda deny yapmaktansa, ilk 10 dakkada skill kullanıyo durmadan herolar işte. last hit kasmaktansa birbirtleriyle kapısıyolar. lvl 1 de skill kullanılölmaz, lvl 3de 2-3 kez skill atılır vs gibi bayık dir durum yok işte. rahat rahat ezityo deny durumunu bu hal zaten
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Evet o da aşırı dengesiz hale getiriyor oyunu bazı herolar için, zaten aralarındaki puan farkı bu yüzden sanırım sadf, resmen aha bu hero bundan daha iyi bunu alın der gibi puanla hero açıyosun. Kuleler falan da çok komik lol'de dota -em moddan bile daha kolay oyun bitirmesi, mid game de alınmış gelişigüzel bir kombatla 4 kule 1 barracks yıkabiliyosun. ki zaten 7-0 birisi varsa karşıda ve 2 kule gittiyse %90 surrender geliyor asdf.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yanlış saymadıysam lol'de 15,dotada 35 tane use item var,pot bottle dust ward tp vs saymadım. flash yanlış saymışsın dota http://www.dota2wiki.com/wiki/Items lol http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Active_ability_items
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ahua evet evet power treadsi unutma sakın, dagonun her upgradeini ayrı say mesela ben aktif olarak kullanılan dedim okuduysan. ayda yılda 1 kere basıp combata direk etkisi olmayanlardan bahsetmiyorum hom gibi
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 lvl1 de skill kullanılmaz diye bir şey mi var? lvl1 de first blood alıyoruz, rune kapışıyoruz ne skill kullanmaması? @kaede merak etme saydıklarımın hepsi active olarak kullanılıyor, sen refrehs, mantra, arcane,hexi, necroyu aktif olarak kullanmıyorsan lol tam sana göre zaten
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: ahua evet evet power treadsi unutma sakın, dagonun her upgradeini ayrı say mesela ben aktif olarak kullanılan dedim okuduysan. ayda yılda 1 kere basıp combata direk etkisi olmayanlardan bahsetmiyorum hom gibi pt saymadım dagonu 1 kez saydım 5. seviyede zaten saçma bi cd'ye düşüyor,öyle ayda yılda 1 kere kullanılan değil.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ring of basilusda mesela çok etkili bir on use özelliğe sahip
Öne çıkan mesajlar