Anason Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bildiginiz gibi amd baya bi enerji istiyor,350-400 wattlik kasalarda teorik olarak buna yeterli ama real time da marka olmadikca cogu kasa bu kadar power veremiyor. simdi benim sorum 30-40 dolar veripde amd icin kullandigi kasadan memnun olmayan var mi? varsa markasi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 40 yerine 60 dolar ver Aopen al derim ... %100 memnun kalacaksin[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 aynen bende amd kullanıyorum. 60 dolar verip Aopen H600B aldım. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Öle ucuza iyi kasa yok artık basacan parayı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ben 55milyon tl ye everest aldım 4.5 aydır kullanıyorum amd 2800+ hiç bi sorunla karşılaşmadım.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Anason, 26 Ekim 2004 00:58 tarihinde demiş ki: bildiginiz gibi amd baya bi enerji istiyor zuhahahah bu ne demek allah askina nerden bu sonuca vardigini aciklarmisin yani 350w in sana nasil yetmiyecegini[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 AOPEN 600 serisi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 islemciye sen direk 220v akimmi veriyosun[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 eh infeqted dinle o zaman, bak evlat amd dedigin islemci transistor sayisi olarak intel le hemen hemen kafa kafaya gitsede transistorlerden gecen akim olarak intele gore yaklasik iki kati,power hesaplamalarida akimla voltajin carpimi bilmiyorum haberin varmi,yani gunumuzde hersey 220 voltla calissada bi utunun 10 dk calismasinin bi buzdolabinin 1 hafta calisma enerjisine esit olma hesaplari burdan geliyor,350 watt amd dahil herseyey yeterli olsada sen o 350 watt veren power supplya dan bi kablo cekip osilaskopa bagladiginda gercekten o kadar enerji vermedigini gorursun (tabi markalar haric) ha bunlari anlamani beklemiyorum senden , cunku ben anlamak icin 4.5 senelik bir universtide egitimi aldim ama yinede biraz okiyip yavas yavas en azindan susmasini anlarsin [Bu mesaj Anason tarafından 28 Ekim 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bu arada sitesinde boyle onayli bisey var. AMD Athlon™ XP Processor Power Supply Manufacturers: A1 Electronics AGI AOpen Allied Amaquest American Media Systems Antec Austin Channel Well Technology Codegen Deep Electronics Deer Delta Electronics, Inc. Dynapower USA Enermax Enhance Electronics Enlight Corp. FSP Group Fortron/Source HEC HIPRO High Power Huntkey Jou Jye KeyMouse Electronics Lite-On Electronics Macron Power Meridian PC Power and Cooling Sea Sonic Electronics Seventeam Sinotech Skyhawk Sparkle Power Inc. Super Power TSP TTGI Task International Inc. Topower ben codegen 400 watt aldim 40 kusur dolara umarim memnun kalirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 buraya sonra yorumlarını yazarsan sevinirim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 anason hangi modeli aldın yazabilir misin ben de kasa bakıyorum kendime :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Anason, 28 Ekim 2004 16:29 tarihinde demiş ki: eh infeqted dinle o zaman, bak evlat amd dedigin islemci transistor sayisi olarak intel le hemen hemen kafa kafaya gitsede transistorlerden gecen akim olarak intele gore yaklasik iki kati,power hesaplamalarida akimla voltajin carpimi bilmiyorum haberin varmi,yani gunumuzde hersey 220 voltla calissada bi utunun 10 dk calismasinin bi buzdolabinin 1 hafta calisma enerjisine esit olma hesaplari burdan geliyor,350 watt amd dahil herseyey yeterli olsada sen o 350 watt veren power supplya dan bi kablo cekip osilaskopa bagladiginda gercekten o kadar enerji vermedigini gorursun (tabi markalar haric) ha bunlari anlamani beklemiyorum senden , cunku ben anlamak icin 4.5 senelik bir universtide egitimi aldim ama yinede biraz okiyip yavas yavas en azindan susmasini anlarsin [Bu mesaj Anason tarafından 28 Ekim 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] evet buzdolabi 1 hafta = utu 1 saat i yapmak icin i2 x r x t yani lise 1 bilgisi gerekiyor vay senin haline eger 4 sene okuyup hala ahmet buhan kitaibndan sorularla kafani yoruyosan yukarida yazdigininda sendeki sistemin 350w psu ile calismayacagina veriminin dusecegine dair hicbisey yok - [Bu mesaj Infeqted tarafından 28 Ekim 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 niye yazdim bilmiyorum universiteden 4.5 senede mezun olmus birisine bunlari[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 arcane, CODEGEN 6095 400W ATX siyah kasa aldim daha elime ulasmadi, biraz zorlicam kasayi thermaltake in ufo sogutucularindan A8000 kusur modelinden aldim, 2 tane thermaltake kasa fani sogutucusu var ayrica,bi kac tanede led ben eklemek istiyorum bu arada fanlarin hepsi ledli ve cok guzel gorunuyor ama malasef kasa kapali,seffaf degil,kasaya ulasinca buraya yorumlarimi yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 infeqted bak osilatorle ilgili biseyler var onlari oku ama lise kitaplarinda yazmaz onlar o yuzde cok kasma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar