Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD icin kasa

Anason

Öne çıkan mesajlar

bildiginiz gibi amd baya bi enerji istiyor,350-400 wattlik kasalarda teorik olarak buna yeterli ama real time da marka olmadikca cogu kasa bu kadar power veremiyor. simdi benim sorum 30-40 dolar veripde amd icin kullandigi kasadan memnun olmayan var mi? varsa markasi nedir
Sosyal ağlarda paylaş

eh infeqted dinle o zaman,
bak evlat amd dedigin islemci transistor sayisi olarak intel le hemen hemen kafa kafaya gitsede transistorlerden gecen akim olarak intele gore yaklasik iki kati,power hesaplamalarida akimla voltajin carpimi bilmiyorum haberin varmi,yani gunumuzde hersey 220 voltla calissada bi utunun 10 dk calismasinin bi buzdolabinin 1 hafta calisma enerjisine esit olma hesaplari burdan geliyor,350 watt amd dahil herseyey yeterli olsada sen o 350 watt veren power supplya dan bi kablo cekip osilaskopa bagladiginda gercekten o kadar enerji vermedigini gorursun (tabi markalar haric) ha bunlari anlamani beklemiyorum senden , cunku ben anlamak icin 4.5 senelik bir universtide egitimi aldim ama yinede biraz okiyip yavas yavas en azindan susmasini anlarsin

[Bu mesaj Anason tarafından 28 Ekim 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sitesinde boyle onayli bisey var.

AMD Athlon™ XP Processor Power Supply Manufacturers:

A1 Electronics
AGI
AOpen
Allied
Amaquest
American Media Systems
Antec
Austin
Channel Well Technology
Codegen
Deep Electronics
Deer
Delta Electronics, Inc.
Dynapower USA
Enermax
Enhance Electronics
Enlight Corp.
FSP Group
Fortron/Source
HEC
HIPRO
High Power
Huntkey
Jou Jye
KeyMouse Electronics
Lite-On Electronics
Macron Power
Meridian
PC Power and Cooling
Sea Sonic Electronics
Seventeam
Sinotech
Skyhawk
Sparkle Power Inc.
Super Power
TSP
TTGI
Task International Inc.
Topower

ben codegen 400 watt aldim 40 kusur dolara umarim memnun kalirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anason, 28 Ekim 2004 16:29 tarihinde demiş ki:
eh infeqted dinle o zaman,
bak evlat amd dedigin islemci transistor sayisi olarak intel le hemen hemen kafa kafaya gitsede transistorlerden gecen akim olarak intele gore yaklasik iki kati,power hesaplamalarida akimla voltajin carpimi bilmiyorum haberin varmi,yani gunumuzde hersey 220 voltla calissada bi utunun 10 dk calismasinin bi buzdolabinin 1 hafta calisma enerjisine esit olma hesaplari burdan geliyor,350 watt amd dahil herseyey yeterli olsada sen o 350 watt veren power supplya dan bi kablo cekip osilaskopa bagladiginda gercekten o kadar enerji vermedigini gorursun (tabi markalar haric) ha bunlari anlamani beklemiyorum senden , cunku ben anlamak icin 4.5 senelik bir universtide egitimi aldim ama yinede biraz okiyip yavas yavas en azindan susmasini anlarsin

[Bu mesaj Anason tarafından 28 Ekim 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]

evet buzdolabi 1 hafta = utu 1 saat i yapmak icin i2 x r x t yani lise 1 bilgisi gerekiyor vay senin haline eger 4 sene okuyup hala ahmet buhan kitaibndan sorularla kafani yoruyosan

yukarida yazdigininda sendeki sistemin 350w psu ile calismayacagina veriminin dusecegine dair hicbisey yok

-

[Bu mesaj Infeqted tarafından 28 Ekim 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arcane, CODEGEN 6095 400W ATX siyah kasa aldim daha elime ulasmadi, biraz zorlicam kasayi thermaltake in ufo sogutucularindan A8000 kusur modelinden aldim, 2 tane thermaltake kasa fani sogutucusu var ayrica,bi kac tanede led ben eklemek istiyorum bu arada fanlarin hepsi ledli ve cok guzel gorunuyor ama malasef kasa kapali,seffaf degil,kasaya ulasinca buraya yorumlarimi yazicam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...