Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk öğretmen öğrencisiyle ilişkiden tutuklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://devilinapinkdress.com/wp-content/uploads/2011/11/TWD_201_0606_8954.jpg

http://www.sonhaberler.com/d/other/16-yasindaki-ogrencisi-ile-iliskiye-giren-kadin-ogretmen-tutuklandi-DHA-916b17502dd98e6fadabfaaee454c615-2-t.jpg

walking dead de oynasa bare
Mesaj tarihi:
daha çok dövmeli öğretmen istiyoruz!!
ki artık rahat rahat giyinelimya orayı kapat burayı kapat nereye kadar.
gel gör ki böyle de eleveriyo tatucanlar adamı.ayıp sevgili meslektaşım,onlar kazulet gibi olsalar da bizim minicik yavrularımız dgsfdfhs
Mesaj tarihi:
valla lise çağında cansever gelse salya akıtcak durumda olabiliyo çocuklar.bizim skoda bacak bi felsefeci vardı.sırf azcık süslü diye sınıfın tüm erkeklerinin dibi düşüyodu .
şuursuz zamanlar
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

valla lise çağında cansever gelse salya akıtcak durumda olabiliyo çocuklar.bizim skoda bacak bi felsefeci vardı.sırf azcık süslü diye sınıfın tüm erkeklerinin dibi düşüyodu .
şuursuz zamanlar

skoda bacak ne
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

sen bilmiyor SG ?

o siteye girdim mi gece kabuslarıma giriyor ordakiler
parça tesirli bomba yemiş gibi dolaşıyor ordaki hanımkızlar ağız burun heryerde metalik parçalar
Mesaj tarihi:
said:
The English teacher was arraigned Friday for statutory rape and a long list of other charges for allegedly having sex with 16-year-old student Kevin Eng at least eight times.

said:
“I think I am extremely attractive. I know that other people feel that way about me as I have heard it all my life,” she wrote. “I have been called everything from ‘very pretty’ to ‘hot’ to ‘beautiful’ to ‘stunning.’ I used to have a slammin’ body.”
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

cerebralis said:

şuursuz zamanlar

skoda bacak ne

eski skodalarda tekerlerin alt tarafı ice dogru olurdu yuk binince normale donerdi o hesaptan
Mesaj tarihi:
south parkın bölümü aklıma geldi ya. bu arada 5 sayfaya bakmadım arada paylaşmamıştır inş biri.

bölümü hatıralyan varsa olay anlatığında polislerin verdiği tepkinin aynısını verdim. dedim kesin böyle bi tepki koymuşlardır dgas

naySs

edit: 3. sayfada konmuş ya abaza gibi girdim topiğe of
  • Yeni Oluştur...