xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 abi yillardir yasarim antalya da. bi mardan palace in kenarinda kundu-aksu balikcilari vardi. orda cingene calgicilar vardi. yok mu sehir icinde falan soyle calgicisi olan. lutfen TURKU disinda. zaten her yer TURKUCU. yani raki balik yeri olsun calgicisi olsun. oynayalim soyleyelim. rusya dan bi ton arkadas geliyor hep turk. malum antalya tatili yapacaklar ben de geliyorum haliyle adamlari bi aksam memnun etmek lazim. he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 da bitişik lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 yardim et la bi netcen sen benim da mi ma mi la bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kaleicinde ayyas var, kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 he gaye ablanin yeri. ama arkadas ordada ezginin gunlugu - yeni turku tipi yardiriyor. ama raki icmek keyifli orda bi de her hafta sonu illa kapi onu kavgasi cikiyorsa tamamdir. gaye ablanin LAYN diyisiyle kavga son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 neyse geliyorum yarindan sonra. ben bulursam yazarim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar