pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 machete denmiş http://collider.com/wp-content/uploads/machete-danny-trejo-image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Norak said: benim m48 tomahawklardan az daha ağır demekki kılıç, bende 2 tane var gerçi :p 80 cm bıçağı var kılıcın, menzili fazla baltalara hiç alışamadım, tarzım değil daha doğrusu bire birde nasıl dövüşülür hiç anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Feamer said: "Tatar Ramazan" said: Yurtdışından alıcam diye 400-500 dolar domalmana gerek yok bunun için, Denizli Yatağanlı çelik ustaları bundan güzelini 3te bir parasına yaparlar hem de gümrüklen uğraşmazsın. Biz Osmanlı palası(machate gibi bişey) yaptırdıydık müthiş bişey çıktıydı ortaya. oda olur da, kime nerede nasıl yaptırayım, birde şeklen nasıl bir şey çıkacak ortaya E istediğin resimleri çizimleri falan mailleyecen adama, ahanda bunun aynısını istiyom diyecen. Ben adamın telefonunu falan arayayım bulursam yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 çok gördük o ustaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 eminönünde de satıyolar 50 milyona metal kılıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Sparkcaster iyi bir noktaya parmak bastı şeklen doğru ama 1:00 den sonraki testleri yapabilirse neden olmasın, zaten türkiyede doğru dürüst bu işi yapan yok, varsa destek olmak lazım, milli değerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bu işi yapmakla ilgilenen yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Feamer said: Sparkcaster iyi bir noktaya parmak bastı şeklen doğru ama 1:00 den sonraki testleri yapabilirse neden olmasın, zaten türkiyede doğru dürüst bu işi yapan yok, varsa destek olmak lazım, milli değerler... Ahahah o testler ne ya öyle domuz asmışlar kancaya falan, yok hocam ben hiç araya girmiyim sen böyle şaklabanlıklar isteyeceksen ustadan, mahçup oluruz adama. Benim dediğim palayı bazı sayko özel harekatçılar falan yaptırıyor ve müthiş kaliteli, şimşir de yapar adamlar ama böyle komik testler falan istiyorsan sen dışarıdan getirt cidden. Siz Türk ustaları kötülemeye devam edin yaptıkları işi bile görmeden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ben ilgileniyorum, yaparız bu işi, ufaktan ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 özel harekatçılar metalin iyisinden anlıyo muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: Feamer said: Sparkcaster iyi bir noktaya parmak bastı şeklen doğru ama 1:00 den sonraki testleri yapabilirse neden olmasın, zaten türkiyede doğru dürüst bu işi yapan yok, varsa destek olmak lazım, milli değerler... Ahahah o testler ne ya öyle domuz asmışlar kancaya falan, yok hocam ben hiç araya girmiyim sen böyle şaklabanlıklar isteyeceksen ustadan, mahçup oluruz adama. Benim dediğim palayı bazı sayko özel harekatçılar falan yaptırıyor ve müthiş kaliteli, şimşir de yapar adamlar ama böyle komik testler falan istiyorsan sen dışarıdan getirt cidden. Siz Türk ustaları kötülemeye devam edin yaptıkları işi bile görmeden lol ne alakası var, türkiyede yapan olsada ondan alsak, emin ol benim kadar isteyemezsin, hatta gerekli şartları ayarlaya bilirsem bu işe ciddi ciddi para yatırmayı düşünüyorum. iyi izle 1:00 ile 1,39 arasını diyorum, çeliğin kalitesini bu şekilde yapa bilirse aynı parayı da veririm. hem şekli ve şöyle böyle keskin olması olsa sorun alırım bi plaka 1050 karbon, kesitirim lazerde, biletirim al sana kılıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 abi yanlız öle 100$ a yapıp verceklerse orda kullanılan çelik ekmek bıçağından hallice olur anca, çeliğin bi sürü değişik versiyonu kalitesi var, mümkün olduğunca kaliteli metal olmalı dekor için bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Neyse hocam ben adamın sitesini vereyim istiyorsan kafana göre bak incele konuş tartış adamlan, Bilal usta adı http://cansanbicakyatagan.com/index.php?Lang=TR&SyfNmb=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ranbo bıçağı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 agirliklari yazmiyo hicbirinin. cold steel daki simsir 850 grammis mesela. burdan yaptiricaksaniz agirligini sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 mesela bendekiler Anodized aus-06 ilk mesajdaki kılıç 1055 carbon bu sitedeki amcanınkiler sanırım 4034 steel (420J2) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_blade_materials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 oha yalniz videoyu yeni izledim. ne kadar esnekmis kilic, lastik gibi esniyo, cart diye de kesiyo her biseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: Neyse hocam ben adamın sitesini vereyim istiyorsan kafana göre bak incele konuş tartış adamlan, Bilal usta adı http://cansanbicakyatagan.com/index.php?Lang=TR&SyfNmb=1 gerçi bıçak olsada adam damaskus yapmış resimden anlaşılmıyor, ama makul bi fiyat derse alına bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 emniyete gidip adamlara ne diyecem ben şimdi? ruhsat işlemlerini yapan polismi biliyordur acaba yapanlara falan mı gitsem, en sevmediğim iş, raconunu bilmeden iş yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yurtdışından alıcam diye 400-500 dolar domalmana gerek yok bunun için, Denizli Yatağanlı çelik ustaları bundan güzelini 3te bir parasına yaparlar hem de gümrüklen uğraşmazsın. Biz Osmanlı palası(machate gibi bişey) yaptırdıydık müthiş bişey çıktıydı ortaya. adam dogru diyo o ustalara yatagan yaptir, kulakli da derler, cok daha dengeli ve hafif bi kilic hem yaya hem suvari rahatlikla kullanabiliyo, has akinci kilici kelle ucurmak icin tasarlanmis, relevations da ezionun ilk goz agrisi dal gibi en basta kaldim gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Sparkcaster said: çok gördük o ustaları Sparkcaster said: eminönünde de satıyolar 50 milyona metal kılıç. Sparkcaster said: özel harekatçılar metalin iyisinden anlıyo muymuş Sparkcaster said: ranbo bıçağı var mı Ya Sparkcastr sen gidip oyununu oynasana kardeş, ne anlarsın bıçaktan paladan sen boş boş laflar edip duruyorsun. Başlık sahibine çok girmesin diye İstanbul'u aradım yaptırdığımız ustanın adını firmasını sordum, netten sitesini buldum koydum Benim bir çıkarımmı var yoo banane kim nerden alırsa alsın hayret bişey sabah sabah çocuğa bak ya, server mı patladı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 metalurji mühendisiyim kardeş senin kadar olmasa da biz de anlıyoruz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Arkadasim ben taksimde bir muzayedede calisiyorum, bu kadar fiyata bence antika kilic daha mantikli ve hala gayet saglamlar. Ayrica ne kargo ne de polis vs derdin yok muzayedelerden arastirsana veya burayada geleblirsin kiliclar vitrinde bazilarinin fiyatlarinida yazayim Fransiz Subay Kilici 1.250 TL Ingiliz Kraliyet Suvari Kilici 1.500 TL Ingiliy Kraliyet Armali Subay Kilici 2.250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Sparkcaster said: metalurji mühendisiyim kardeş senin kadar olmasa da biz de anlıyoruz biraz İyi dallarımız yakınmış ben de makina mühendisiyim ve sırf insaniyetlik olsun diye zamanımı harcadım şurda, senden alaycı laflar duymak için değil, biraz daha dikkat lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar