Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Sayfa şu an kapalı ama genelde açık oluyor. Sayfa açıldıgında sol ustte kayarken resmi olan bir araba var ona tıklayın ve acılan pencerede bağlantınıza göre seçin. Sayfa degişmiş. Altta video yazan resme tıklayın (http://www.autocarmagazine.com/popups/video.asp?ar=211433) http://www.autocarmagazine.com/ [Bu mesaj Absolut tarafından 26 Ekim 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ey maşşalah analar ne şoförler doğuruyor bre.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Çok güsel sol ayak fren we el freni :D s2000 ii patlamış. Subarular sağlam. En dandik virajı alan tvr ve buggy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 http://www.autocarmagazine.com/popups/video.asp?ar=211433 Heyt bee.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ve bunları yapanlar normal şöför yani yarış falan değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Abso eğer bole driftlere meraklıysan özelden adres ver hemen full 4cd video yolayım cd lerden biri drift eğitimi :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bunlara merakı olmayana erkek gözüyle bakmam hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 böyle giriyorum ben virajlara bizim 626 ile. elimden el freni hiç eksik olmaz. :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 fistan umarım arabayı satıyorum diye ileride topic açmazsın burda :) bu mesajını quotelerim :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 öyle bi hata yapmam dyna quote lencek başka bi topicim daha var :P kaza yapmıştım darbeli yani araba eheh.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Eski arabamla buzda bu tip birşey denerken arka lastiği kaldırımla tanıştırmıştım. Hehehe ne güzel arabaydı ya. 93 model Seat Ibiza 1.5 vardı. 90 beygir Motor bloğu Prosche idi. Hehehe 140a kadar 1.6 hiçbir araba geçemezdi :) Tabi abartı olanlar hariç. Ama arkalar makas sistemdi o yuzden hata affetmezdi. Eskileri hatırladım gene :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Benim rover 2.14 coupe 1400 motor 103 hp 1050 kg arka koltuklar diz mesafesi bmw 318 den geniş nerdeyse peugeot 406 la denk (1-2 cm fark eder max) süeprdi alet valla gayet te iyi hızlanıyordu ehe ama işte eski araba 94 modeldi fln ne üzüldüydüm sattıgımızda ama yapcakda bişi yoktu elde patlar sonra satamayız viraj fln deilde böle fren yaptıgımda abs yok arabada kayar kayar tam vurucakken durar ehe :) yani sehir içi öndeki cok sert fren yaptıysa ve yakın takip ediyorsam böle olurdu genelde feci adrenalin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 :) Frenler zayıf, yol tutuş zayıf, güvenlik yok denebilir. Araba sadece sınıfına göre çok ciddi 0-130 yapardı ama çok çok eğlenmiştim Seat ile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Corsa çok komik hehe el freni çekiyor ama alet duzgun kaymıyor sonra gene cekiyor[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 en saglam impreza dönüyor 4 çekerinde destegiyle :) buggy kopardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ragnar senden alsam o cd leri nası alcam :)?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sondaki impreza ii sti[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 özelden adres yolla . yolayım kargoyala[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Attm ragnar[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar